чет фев 28, 2019 11:01 pmvalentino76bs написа: Николов ще ти спра интернетаСпри му и тока, и водата. И батериите да не забравиш да му откачиш...глупости на квадрат!

чет фев 28, 2019 11:01 pmvalentino76bs написа: Николов ще ти спра интернетаСпри му и тока, и водата. И батериите да не забравиш да му откачиш...глупости на квадрат!
чет фев 28, 2019 1:36 pmtzetz009 написа:Ако използвам двете тръби-нашата и свободната, може ли да прекарам 2 кабела в едната и третия в свободната и как да ги разпределя?чет фев 28, 2019 12:45 pmnikolov333 написа: Нидейти само читети, ми и пишети, че сам не смогвам, да давам съвети..![]()
![]()
![]()
![]()
Четем , да се учим от грешките на другите .
Тази бергманова тръба доста подозрително стои празна . И то в центъра! Абсолютно неадекватно , според моя "поглед" . Някъде има гвоздей по трасето и , който я стеснява !?!
Редакция - "някъде" вместо "накъде" !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
съб мар 02, 2019 10:10 pmtsv_vatev написа:Ако наистина няма място аз бих дръпнал фазата сама! Ама утре ако реши някой от твоите комшии да прави същото да няма конфликт, че ползващ две тръби.чет фев 28, 2019 1:36 pmtzetz009 написа:Ако използвам двете тръби-нашата и свободната, може ли да прекарам 2 кабела в едната и третия в свободната и как да ги разпределя?чет фев 28, 2019 12:45 pmnikolov333 написа: Нидейти само читети, ми и пишети, че сам не смогвам, да давам съвети..![]()
![]()
![]()
![]()
Четем , да се учим от грешките на другите .
Фаза и нула в едната тръба и заземителния в свободната?
Или в друга комбинация?
нед мар 03, 2019 9:02 pmnikolov333 написа: За да няма конфликти бива да се информират комшиите, макар, че те така и така виждат, че нещо става, но аз се замислям дали няма начин да "мине", като заземяване за общото бъдещо благо и ако има съгласие, да се "спонсорира" начинанието с общи средства на входа, ако има такива..Ще попитам дали някои от съседите имат желание да ползват заземителния кабел.Така, може да се помисли за по-сериозно сечение на защитното заземяване, доколкото позволява сечението на тръбата, с перспектива да се подвържат към него, някой от комшиите в бъдеще..
![]()
нед мар 03, 2019 10:38 pmtsv_vatev написа:ти твойта не си оправил почна за съседите да мислиш,земното нека си е твое само!нед мар 03, 2019 9:02 pmnikolov333 написа: За да няма конфликти бива да се информират комшиите, макар, че те така и така виждат, че нещо става, но аз се замислям дали няма начин да "мине", като заземяване за общото бъдещо благо и ако има съгласие, да се "спонсорира" начинанието с общи средства на входа, ако има такива..Ще попитам дали някои от съседите имат желание да ползват заземителния кабел.Така, може да се помисли за по-сериозно сечение на защитното заземяване, доколкото позволява сечението на тръбата, с перспектива да се подвържат към него, някой от комшиите в бъдеще..
![]()
Как трябва да се съобрази сечението на заземителния кабел в зависимост от общия брой желаещи съседи?И как се правят връзките в междуетажните кутии?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: