Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
Пробвах я...и почти се разпадна дръжките :) Затегнах болтовете и засега държат, уж...С някакви скапани дискове е, ама реже панела, ако и сложа някакви читави, сигурно ще пее ....Шумничка е, ама то май всички лидълски машинки са си шумни.Друго което ми направи лошо впечатление, че постоянно пада маркуча на смучката, явно трябва да измисля нещо, че и със смукането си вдига доволно прашоляци, не ми се мисли, ако е без смучене..
Ама за 150 пари.....какво да е друго.....
radius - майстор
Е то да режеш канали с идеята да опазиш и чисто, си е е.ати оптимизма. Аз бях успял да си срежа кабела на флекса докато режа каналите, такава беше видимостта. Но строежа беше груб, на готова къща не мога да си го представя.
Dobballa - помощник
пон мар 11, 2019 1:46 pmEDI написа:
Същата конструкция, както много други с различни марки от този ценови клас.Не си давай парите.Ако искаш банциг от този клас, най-доброто е БАСА 1 на ШЕПАХ.
Благодаря!
ky-kyy - майстор
пон мар 11, 2019 3:05 pmradius написа:
Е то да режеш канали с идеята да опазиш и чисто, си е е.ати оптимизма. Аз бях успял да си срежа кабела на флекса докато режа каналите, такава беше видимостта. Но строежа беше груб, на готова къща не мога да си го представя.
По яваш, ве :-D
jekasus - майстор
ky-kyy написа:
Друго което ми направи лошо впечатление, че постоянно пада маркуча на смучката,
Накрайника за прахосмуча на фрезата? Или маркуча от накрайника пада?
ky-kyy - майстор
пон мар 11, 2019 7:16 pmjekasus написа:
ky-kyy написа:
Друго което ми направи лошо впечатление, че постоянно пада маркуча на смучката,
Накрайника за прахосмуча на фрезата? Или маркуча от накрайника пада?
Накрайника на фрезата. Халтава работа....уж има някакви зъбчета, обаче не държат, при най малко усукване на маркуча, се развива и пада. Ще му измисля нещо, ама като изтрезнея, че сега мисленето не ми се отдава много :)
jekasus - майстор
Трябва да е плътно към дръжката, тогава не пада.
Използвай БГ вариант за закрепване - тел. Тогава няма начин да падне :-D
ky-kyy - майстор
пон мар 11, 2019 7:58 pmjekasus написа:
Трябва да е плътно към дръжката, тогава не пада.
Използвай БГ вариант за закрепване - тел. Тогава няма начин да падне :-D
Ти па тел.....нали сме уж европейци тва-онва.....Със свинска опашка, си мислех :-D
jekasus - майстор
То им сега всичко - еднократна употреба, дадох ти вариант от едно време, и при тях, и при нас - евтин, многократно използван и сигурен.
Здравейте, колеги! Днес от Lidl си закупих настолната бормашина. Следват тестове как ще се държи. Знам, че е за домашна употреба, на мен това и ми трябва, отвреме на време да пробия по някой малък отвор. Само един въпрос ме гложди. Гледам, че в комплекта има менгеме, но реално погледнато не ми се вижда много читаво. Ще бъда много Благодарен ако някой от вас, които има такава машина и си е закупил друго менгеме, по-здраво и по-надежно да ми сподели мнение какво трябва да си закупя, което да си пасне на машината. Благодаря много.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: