Баце нямам случай на подмяна на котел ,на който му сложиш горелка на Виадруса отиде та се не видя
 Баце нямам случай на подмяна на котел ,на който му сложиш горелка на Виадруса отиде та се не видя   Само 1 единствен човек с горелка Грейко на Виадрус -сам си подмени Виадруса  с котел Голденфайер ,но дали гори по малко не знам -по скоро да защото преди това се оплакваше от разхода колко вътък има котел с 4 секции .
 Само 1 единствен човек с горелка Грейко на Виадрус -сам си подмени Виадруса  с котел Голденфайер ,но дали гори по малко не знам -по скоро да защото преди това се оплакваше от разхода колко вътък има котел с 4 секции . 

) и беше пред отказване, сега гори по 1.5 чувала на ден, т.е. над 50% икономия от смяна на котела. Държа обаче да кажа, че това е единичен случай - това беше единствената горелка, която сме монтирали на котел 3 секции. С по-голям котел ефективността не е толкова ниска. Давал съм пример, че при 10 секции Виадрус + РБ20 съм мерил ефективност 92-93%, така че ако такъв котел се смени с Грейко, ефект на икономия не трябва да се очаква, само по-лесно обслужване.
 ) и беше пред отказване, сега гори по 1.5 чувала на ден, т.е. над 50% икономия от смяна на котела. Държа обаче да кажа, че това е единичен случай - това беше единствената горелка, която сме монтирали на котел 3 секции. С по-голям котел ефективността не е толкова ниска. Давал съм пример, че при 10 секции Виадрус + РБ20 съм мерил ефективност 92-93%, така че ако такъв котел се смени с Грейко, ефект на икономия не трябва да се очаква, само по-лесно обслужване.