Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
пет мар 15, 2019 8:36 pmn_a написа:
пет мар 15, 2019 8:35 pmky-kyy написа:
пет мар 15, 2019 8:30 pmAndri01 написа:
Варна - пазарчето на "Гюрлата" :)
Варна, морето, голите жени....само ще ми е до четки :-D
Някъде по-наблизо, ми трябва, че работата му била спешна :lol: Тя купувана от гръцко, преди балдър години, чак сега му заминали четките...смятай колко е работил и колко му е спешна баш сега. Явно ще търся някакви си там и ще ги нагаждам с шкурка....
Пильо, не си писал къде си, та да ти се даде адрес някъде наблизо
Вярно, че не съм дал :-D Ама вие пък, що не знаете, че съм от Стара Загора :lol:

Близко ми е Раднево, Чирпан, Пловдив, Сливен....ама чак до Варна, няма да хукна....Утре ще ида на пазара, може да намеря някакви....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет мар 15, 2019 8:42 pmky-kyy написа:

Вярно, че не съм дал :-D Ама вие пък, що не знаете, че съм от Стара Загора :lol:

Близко ми е Раднево, Чирпан, Пловдив, Сливен....ама чак до Варна, няма да хукна....Утре ще ида на пазара, може да намеря някакви....
:heart: Купи ено ъглошлайфче за 20-25 пари ...
ky-kyy - майстор
пет мар 15, 2019 8:46 pmn_a написа:
пет мар 15, 2019 8:42 pmky-kyy написа:

:heart: Купи ено ъглошлайфче за 20-25 пари ...
Аз си имам, за малко повече ;) Проблема е, че съседа прави хубаво вино и ракия. И всяка зима, коли малачка и 2 прасета и всичко го прави на луканки.....И си харесва гръцката ракетка....Опитах се да му обясня, че няма нищо гръцко в нея, ама не успях :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет мар 15, 2019 8:49 pmky-kyy написа:

Аз си имам, за малко повече ;) Проблема е, че съседа прави хубаво вино и ракия. И всяка зима, коли малачка и 2 прасета и всичко го прави на луканки.....И си харесва гръцката ракетка....Опитах се да му обясня, че няма нищо гръцко в нея, ама не успях :-D
Aaa..eee... Няма как... дано намериш четки
Cpk - специалист
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=22009
Тази помпа на 12в. защо е само за дизел и нафта, не става ли и за бензин?
plamen6703 - майстор
Става и за бензин, ако си любител на фойерверките може да ти излезе късмета :cool: ! :partyman:
Cpk - специалист
Благодаря за отговора!

Нещо не ми допадат фойерверки...
ky-kyy - майстор
Тюх.....рекох, че ще може да точим бензин....а то....Овен да си купувам нафтен автомобил :-D
Фитилчо - майстор
пет мар 15, 2019 8:49 pmky-kyy написа:
Проблема е, че съседа прави хубаво вино и ракия. И всяка зима, коли малачка и 2 прасета и всичко го прави на луканки.....И си харесва гръцката ракетка....Опитах се да му обясня, че няма нищо гръцко в нея, ама не успях :-D
С тия дейности дет има, не пречи другата зима да пробваш още двайстина пъти да му обясниш, у тях на гости... заракетата де :lol:
ky-kyy - майстор
съб мар 16, 2019 8:05 amФитилчо написа:

С тия дейности дет има, не пречи другата зима да пробваш още двайстина пъти да му обясниш, у тях на гости... заракетата де :lol:
Така и правя :lol: Ама да му сменя четките първо, че да имам очи :-D

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: