Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ср мар 20, 2019 7:59 pmAndri01 написа:
Кое ? Директора,аФтонобилЯ или съпругата? Добре си ти,аз като кача копачката в багажника ,минавам 50 санта с колата и требе да я свалям :(. :?
Абе ейййй, я си покажи разсада!
Andri01 - майстор
Да бе ,да ми се смееш. Еххх,на времето къф разсад имах-само за "розов гигант" домати и краставица :).
П.С.: Ае,наздраве,че мина ракиеното :partyman:
ср мар 20, 2019 8:23 pmAndri01 написа:
Да бе ,да ми се смееш. Еххх,на времето къф разсад имах-само за "розов гигант" домати и краставица :).
П.С.: Ае,наздраве,че мина ракиеното :partyman:
Ясно, корнишони си гледал, а сега си ляляш тука.
Andri01 - майстор
Да,един ама...стана бетер от "Гергана"!! Ядох/ме/ го много време :)
ср мар 20, 2019 9:12 pmAndri01 написа:
Да,един ама...стана бетер от "Гергана"!! Ядох/ме/ го много време :)
Нещо такова, а?

Прикачен файл

DSC_0333.JPG
preslav - майстор
Тревата за зайци е сложена на 23.02. под стреч и в отоплявана стая (около 22-3 градуса), за 7-10 дена избиха всички семки, махнах стреча и преместих саксиите в неотоплявана стая. Имах голяма чуденка относно поливките, но по съвета на Андри пръскам с един пулверизатор от препарат за миене на стъкла.
Чутите люшки са заложени преди 10-12 дни по същия начин, сега са наказани на студено при доматите. За гората ме посъветва един приятел да я разредя с пинсета, ама жената не дава, а аз с жена не споря - Трифон знае каква джунгла бяха камбите миналата година, но при пикирането всичко би трябвало да си дойде по местата. Естествено всичко ще е в кофички, а после барабар с кофичката на полето за да не го яде прасето, че ми няма бренекето.
В общи линии това е до момента, на 12.03. имам заложени по същата схема пипер и камби, още не са избили, но в замяна на това, грахът се показа на поляната, арпаджикът и той навдига глава, пардон, листа. Нещо не ме кефи с чесъна, но не губя надежда, пък и все някъде трябва да се провалим, че да имаме какво да учим догодина, иначе ще трябва да сменяме темата и да минаваме към четата на професионалистите.
Успех на всички начинаещи рибари, пардон, градинари!
Имам храстчета касис, ама който иска да идва и да си вади - не знам кога е по-удачно, сега или на есен.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет мар 21, 2019 6:49 ampreslav написа:
...на 12.03. имам заложени по същата схема пипер и камби, още не са избили, ...
Ох, усКопои ме. Аз на 10 сях и домат и пипер и нищо не се е показало
Опалянкааааа, ай чиститу ни страница №100!
Сега забелязях, че съм първи даже.
Честита ни и Първа Пролет!
Неска запалих трактора, ма неще да оре, нещо. Аз повече са напъвам- бутам, дърпам, засилвам....
Неще бре. Миналата година си пеех след Призмата, а сега неще.
Някой да беше казал да дигна предното кооло, а!!!
В крайна сметка, градината ми е фризирана.
vlax - майстор
чет мар 21, 2019 11:50 amТрифон П.Трифонов написа:

Честита ни и Първа Пролет!
Честита и от мен
Днес като пътувах на две места видях щъркели
Дано до е на здраве :partyman:
preslav - майстор
Съвсем информативно - днес забелязах, че част от камбите са избили, това са 9 дена от поръсването на семките. За сега само пиперът стои и дреме, но може да никне по-бавно, може и по-дълбоко да сме го сложили.

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: