Защо така рязко го отказвате човека, може пък котела да е добър. Като си е наумил да го купи и да даде отзиви макар че няма да има база за сравнение. 

чет апр 04, 2019 1:44 pmgnt69 написа: Защо така рязко го отказвате човека, може пък котела да е добър. Като си е наумил да го купи и да даде отзиви макар че няма да има база за сравнение.Лесно ти е на тебе, с лесния котел.![]()
чет апр 04, 2019 2:02 pmТрифон П.Трифонов написа:Трифон не рекламирам. Зададох просто няколко пъти въпроса. След като разбрах, че ми искат 1200лв за монтаж на Грейко. При положение, че имам монтиран котел. Трябва да се сложи един трипътен вентил. Тръбите са ми полипропилен имам и разширителния съд и помпа даже два броя.Започнах да търся друго представителство и попаднах и на друг котел. Но като се замисля кой искарва 700 лв за един ден. До сега не съм чул и видял някой да тунингова пелетен котел. И отделно някакви пржини който са 700 лв и на края да се окаже, че трябва да се махнат половината. За мен това са глупости по добре да дам повече пари отколкото да мисля постоянно за котела как да го тунинговам. ТИПИЧНАТА Българщина......чет апр 04, 2019 1:44 pmgnt69 написа: Защо така рязко го отказвате човека, може пък котела да е добър. Като си е наумил да го купи и да даде отзиви макар че няма да има база за сравнение.Лесно ти е на тебе, с лесния котел.![]()
Чистя Бош и му дишам пепеляка. То да е само туй, ами и сичките изброени неща от питащия, дето неще да си ги причинява, та "заглежда" (предполагам рекламира непохватно, ма може и да бъркам)
поредното джилязу, дето тряба да му са слугува.
Що да не е пак такова, ама дето по малко ши му са заиграваш?!!
Ти ко ши кайш?
чет апр 04, 2019 3:38 pmRumen89 написа:Така, че не философствай много, че с Виадруса го биех твоя Бош по разход.чет апр 04, 2019 2:02 pmТрифон П.Трифонов написа:Трифон не рекламирам. Зададох просто няколко пъти въпроса. След като разбрах, че ми искат 1200лв за монтаж на Грейко при положение, че имам монтиран котел да без трипътен вентил е но тръбите са ми полипропилен имам и разширителния съд и помпа даже два броя.Започнах да търся друго представителство и попаднах и на друг котел. Но като се замисля кой искарва 700 лв за един ден.чет апр 04, 2019 1:44 pmgnt69 написа: Защо така рязко го отказвате човека, може пък котела да е добър. Като си е наумил да го купи и да даде отзиви макар че няма да има база за сравнение.Лесно ти е на тебе, с лесния котел.![]()
Чистя Бош и му дишам пепеляка. То да е само туй, ами и сичките изброени неща от питащия, дето неще да си ги причинява, та "заглежда" (предполагам рекламира непохватно, ма може и да бъркам)
Ти ко ши кайш?
чет апр 04, 2019 4:10 pmgnt69 написа: Точно тъй няма да им са даваш на търгашите. Можеш и сам да си го монтираш само трябва да ги извикаш за пуска.От мен ще е табелката, която ще е подарък за новата покупка. Обещавам!
Колко пари искат на другия котел за монтаж.
Пък земай го туй IVG щом като не му трябват пружини и ламарини допълнително.
чет апр 04, 2019 2:02 pmТрифон П.Трифонов написа:По голяма реклама на Грейко не съм виждал. Тук сте се събрали банда дистрибутори от всички градове и само пишете за Грейко всяко второ запитване за котел един от вас отговаря Грейко. Навсякъде и то едни и същи. Явно не ви викат много след като обевявате такива цени. изключение правят на Лазар човека е пич и винаги макар и да не ме познава ми е давал ясни насоки със справянето на настройките на горелката.чет апр 04, 2019 1:44 pmgnt69 написа: Защо така рязко го отказвате човека, може пък котела да е добър. Като си е наумил да го купи и да даде отзиви макар че няма да има база за сравнение.Лесно ти е на тебе, с лесния котел.![]()
Ти ко ши кайш?
чет апр 04, 2019 4:16 pmRumen89 написа:Когато някой ти е казал висока цена това не означава, че всички работят така. Обади се на друг инсталатор, попитай за цена на още две или три места.чет апр 04, 2019 2:02 pmТрифон П.Трифонов написа:По голяма реклама на Грейко не съм виждал. Тук сте се събрали банда дистрибутори от всички градове и само пишете за Грейко всяко второ запитване за котел един от вас отговаря Грейко. Навсякъде и то едни и същи. Явно не ви викат много след като обевявате такива цени. изключение правят на Лазар човека е пич и винаги макар и да не ме познава ми е давал ясни насоки със справянето на настройките на горелката.чет апр 04, 2019 1:44 pmgnt69 написа: Защо така рязко го отказвате човека, може пък котела да е добър. Като си е наумил да го купи и да даде отзиви макар че няма да има база за сравнение.Лесно ти е на тебе, с лесния котел.![]()
Ти ко ши кайш?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: