Писах, писах, изчезна ми нета и всичко замина
. Rumen89, тези които хвалят Грейко не са дистрибутори, а ползватели - доволни са и ти желаят доброто. Както казаха другите - не си длъжен да даваш 1200лв за монтаж (не знам какво влиза в цената). Монтирай си го сам котела, сложи задължително предпазния клапан, който е в комплекта и извикай сервиза на профилактика на горелката, хем ще ти разпишат и гаранцията на котела.
чет апр 04, 2019 5:05 pmfilmatoplo написа:Аз, като ползувател, мога отговорно да заява, че га си купувах Боша, немаше ядове за гаранциата.Още ли продължава това че без пуск няма гаранция ,ако се закупи само котел какво има да му пущат -купуваш го от магазина с гаранция и си го отнасяш у вас .Ако се прецака по време на гаранцията -ще ти важи ако е правилно монтиран спрямо изискванията в инструкцията дадена от производителя на котела.
У Варна е така. Особено като от същото място си накупил антикондензния, моторвентила, контролери, радиатори, буфери, тръболяци....Абе ясно им става, че си прайш нещата кат ората.
В къщи не се е вяснал ни котелпродавец, ни горелкотакъв.
Не съм имал никакви проблеми, пари не са ми искали за изстрелването. Горелката си пътуваше към котелното с подписана гаранция.
Поздрави Инсталаторе!