Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет апр 05, 2019 6:53 ampreslav написа:
вт апр 02, 2019 5:34 pmnautilus33 написа:
Някой може ли да каже овошките трябва ли да се пръскат по време на цъфтеж, и по-точно ябълки и череши. И с какво.
Пръска се, но не знам с какво - най-добре ще те посъветват в агроаптеката. Знам само, че се пръска рано сутрин или надвечер, когато пчелите са се прибрали. Доколкото ми е известно някои от препаратите не убиват насекомото, а не позволяват на ларвите да се развиват в плода, от там ще имаш здрави ябълки, а не червиви плодове. Разбира се винаги ще има противници на пръскането, винаги ще има привърженици на еко, био и т.н. боклуците продавани на тройни цени в "специализирани" магазинчета от неграмотни момчета и момичета, които не са виждали мотика през живота си, но са мноооого на ясно от коя страна и е дръжката.
Много са ми смешни еко-био ползвателите. Ма няма лошо. Да си купуват каквото си искат
Има си с какво да се пръска, важно е колко и кога...
vlax - майстор
Миналата седмица сланата ми еб@ м.ката на единствената ми череша.Снимката не е моя,но при мен е същото.
Изображение
kr1100 - майстор
чет апр 04, 2019 1:47 pmn_a написа:
Как да си завъдя къртици?
поканих ги :-D .
Не знам сами се заселиха. Изровената пръст / купчинките/ пресята я използвам за разсадите.
Оборска тор от поне 5 петилетки не съм слагал. Нямам и райграс да ми пречат.
iivanov - майстор
пет апр 05, 2019 10:04 amvlax написа:
Миналата седмица сланата ми еб@ м.ката на единствената ми череша.Снимката не е моя,но при мен е същото.
Изображение
Хе , хе , при нас през ден падат слани . Вече съм претръпнал . Ако оцелее нещо , оцелее .
EDI - майстор
Тази година ще е така с плодовете.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет апр 05, 2019 10:04 amvlax написа:
Миналата седмица сланата ми еб@ м.ката на единствената ми череша.
Ще имаш череши, не се коркай
hidrazin - майстор
чет апр 04, 2019 1:47 pmn_a написа:
Как да си завъдя къртици?
А змия искаш ли? Ето я моята. Ако е правилната, то средата на лятото ще снесе яйца и септември ще има много зъмунчета.
Да ти запазя някое и друго? Гледай каква е красавица, само дето още е малко срамежлива...

:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет апр 05, 2019 7:04 pmhidrazin написа:

А змия искаш ли? Ето я моята. Ако е правилната, то средата на лятото ще снесе яйца и септември ще има много зъмунчета.
Да ти запазя някое и друго? Гледай каква е красавица, само дето още е малко срамежлива...
:?
За какво ми е зСсссмия?
hidrazin - майстор
пет апр 05, 2019 7:25 pmn_a написа:
За какво ми е зСсссмия?
За разнообразие. И за да няма наоколо мишки, плъхове и жаби...
Много полезно животинче.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет апр 05, 2019 7:40 pmhidrazin написа:
... за да няма наоколо мишки, плъхове и жаби...
..
Пълно е с котки и кучета, няма мишки, плъхове, а навръх хълма, в тая суша, хептен няма жаби
Какви змии, бре, човек, там има интернет и кабелна телевизия!

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: