вт апр 09, 2019 11:46 ampreslav написа: При нас зимата беше безснежна, пролетта бездъждовна, ако при вас е било същото е нормално кладенецът да пресъхне - според мен изчакай и не действай слепешката.А не бързам,при нас беше същата работа.Все пак макар и по-скъпо мога да поливам и от чешмата/водопровода.Лошото е,че ако се случи сушаво лятотото и за водата от водопровода почват едни режими,всеки почва да полива и няма налягане,почват едни филми
вт апр 09, 2019 11:58 amvlax написа:Ако те устройва цената на чешмата, няма никакъв проблем да автоматизираш пълненето на щерната - всичко се свежда до един поплавък от кенефно казанче. При нас също има режим през лятото, заложил съм 2 бидона с поплавък, единият се ползва за миене, другият е за кенеф и къпане.вт апр 09, 2019 11:46 ampreslav написа: При нас зимата беше безснежна, пролетта бездъждовна, ако при вас е било същото е нормално кладенецът да пресъхне - според мен изчакай и не действай слепешката.А не бързам,при нас беше същата работа.Все пак макар и по-скъпо мога да поливам и от чешмата/водопровода.Лошото е,че ако се случи сушаво лятотото и за водата от водопровода почват едни режими,всеки почва да полива и няма налягане,почват едни филми,кой има вода ,кой няма.
![]()