вт апр 23, 2019 2:41 pmRumen89 написа:Удивително! Бих се изумил ако бяха казали, че не е!вт апр 23, 2019 12:25 amLazarGanev написа: Тази "Тръбна скара" сигурно е някакво космическо изобретение на този световен майстор? Явно има противопожарна роля да гаси огъня, за да не става пожар? А тези 6 хода как се броят - като гледам изгорелите газове вървят само нагоре или бъркам? Може ли да си поръчам 18-ходов котел? Може би трябва да му се монтират още няколко пъпки?На горе вървят димните газове. За пъпките не те разбрах! Всичките прегради са от водна риза. Горе долу като ИВГ. Хората от Бг Терм казаха, че е изключително добър котел.
вт апр 23, 2019 3:10 pmbrassSob написа:Значи аз отивам в даден магазин и казвам примерно до 3000 Хил какъв котел ще ми препоръчате. Ако нещо не ми хареса котела отивам в следващия и така. Ама такива подигравки са ми направо смешни аз и да не бях избрал този котел какъвто и да ви покажа по различен от Грейко вие пак щяхте да се подигравате.вт апр 23, 2019 2:41 pmRumen89 написа:Удивително! Бих се изумил ако бяха казали, че не е!вт апр 23, 2019 12:25 amLazarGanev написа: Тази "Тръбна скара" сигурно е някакво космическо изобретение на този световен майстор? Явно има противопожарна роля да гаси огъня, за да не става пожар? А тези 6 хода как се броят - като гледам изгорелите газове вървят само нагоре или бъркам? Може ли да си поръчам 18-ходов котел? Може би трябва да му се монтират още няколко пъпки?На горе вървят димните газове. За пъпките не те разбрах! Всичките прегради са от водна риза. Горе долу като ИВГ. Хората от Бг Терм казаха, че е изключително добър котел.