вт апр 23, 2019 3:35 pmkalin72 написа: Не бе, човек, никой не се подиграва, но все пак, дай да видим схема на котела, и най-вече как и откъде минават газовете. Щото и на мен ми се вижда плитък, за да има 5 или 6 хода назад, та остават ходове нагоре, но пък и нисък ми се вижда.Нагоре са ходовете бе човече. Невиждаш ли? Не му знам размерите.Този е 35 киловатов моя ще е 45 киловатов. Димоотвода е от горе. 250+ още 130 квадрата са предвидени да се отопляват. Може ли някой да сподели как се сменя шнека на горелката, около 1см се е скъсил.
вт апр 23, 2019 3:50 pmRumen89 написа:Маха се капака на горелката. Най-долу е мотор редуктора. Демонтира се и се изважда назад. Обаждаш се на някой дистрибутор и си купуваш пружината. Не е трудоемко, ама е срътня.вт апр 23, 2019 3:35 pmkalin72 написа: Не бе, човек, никой не се подиграва, но все пак, дай да видим схема на котела, и най-вече как и откъде минават газовете. Щото и на мен ми се вижда плитък, за да има 5 или 6 хода назад, та остават ходове нагоре, но пък и нисък ми се вижда.Нагоре са ходовете бе човече. Невиждаш ли? Не му знам размерите.Този е 35 киловатов моя ще е 45 киловатов. Димоотвода е от горе. 250+ още 130 квадрата са предвидени да се отопляват. Може ли някой да сподели как се сменя шнека на горелката, около 1см се е скъсил.