пет апр 26, 2019 9:31 amhidrazin написа: .Няма да е скоро. На мен ми трябва за друг проект, а не съм стигнала до пазаруването
Ако вземеш лента от там кажи каква е цената при тях, че моята май свършва.
![]()
Днес съвсем без план и без напъване напръсках дръвчетата - рано сутринта нямаше вятър, а и всички са прецъфтели с изключение на дюлята.
Тази година решихме да сложим боба в кофички, а не дитектно в градината - взел е да навдига глава за няколко дена. Тиквички и краставички също са в кофички, но все още се спотайват, не сме рътили нищо, заровихме семките директно в кофичките и обилно поляхме.
Чудя се за лозето - полагаше ли му се сега някакво пръскане, върти ми се из главата, че следващото пръскане е когато леторастите достигнат 10 см. ама не съм сигурен, а и ми се ще да повторя пръскането срещу екскориозата, че 2 часа след предишното препика.
За сега никакъв успех с борбата със сляпото куче, влачи си чесън по чесън, подбира си най-едрия, чака си другия да наедрее - чудя се дали няма някакъв препарат, с който да напръскам чесъна (видяло се е, че за нас няма да има), да си похапне отрова, да я занесе на малките си и да го погреба с почести. Догодина няма да сея на това място, ще го оставя да пукне от глад кучето му с куче.