съб май 04, 2019 6:19 amZMeyGorianin написа:Да за същата става дума и не се шегувам, че в началото на Август, когато в Пловдив температурите бяха над 30 градуса, в хижата си палехме печката вечерно време. Ама то същото се отнася за много други места, примерно Персенк над Орехово. Идеята ми беше, че предпочитам да сменям летните си къщи.да си запалиш печката на х. ИзгревНад Чепеларе ли, градски?
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
preslav
- майстор
6266 мнения в "Привет начинаещи градинари"
ZMeyGorianin
- майстор
OFF: Преди години дъщеря ми прави снежен човек пред хижата на 24 Май.
preslav
- майстор
Днес фрезовах мястото за доматите (след 09.05. си отиват по местата), почвата като кочан, въпреки че есента е фрезовано. Този път торих с някакъв гръцки тор, който много прилича на Яра Мила Универсал ли беше, Комплекс ли - до къде я докарахме, от Гърци тор да купуваме. Иначе си купих и лентите за капковото, не знам много ли е малко ли 18 лв. за 100 м. - капкообразуватели през 20 санта. Накупих и някои неща за пръскане на лозето, дръвчетата ще пръскам за трети и последен път с предишната комбинация.
В общи линии може да се каже, че се започна, а какво ще се бере е друга тема - прияли са ми се вече градински домати, гумените на пазара ги заобикалям отдалеч.
Спорна и хаирлийска на всички напреднали и назаднали градинари!
В общи линии може да се каже, че се започна, а какво ще се бере е друга тема - прияли са ми се вече градински домати, гумените на пазара ги заобикалям отдалеч.
Спорна и хаирлийска на всички напреднали и назаднали градинари!
Някакъв боб сях. За зелен и за зрял... Дано не ги объркам при брането
. Дъждът се изля другаде, но аз си свикнах да си нося и поливам. Полезно е за гърба и изобщо. На овошките им ошмулках ниско поникналото, да се борят за корона. Грахчето цъфти, лукът е педя, а странно, покараха моркови и магданоз... Повече от месец им трябваше май
И трябва да почистя водната шахта, да видим откъде идва тръбата и да се боря за възстановяване на водоподаването.

И трябва да почистя водната шахта, да видим откъде идва тръбата и да се боря за възстановяване на водоподаването.
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
съб май 04, 2019 5:41 pmAndri01 написа: Блазя му на мъжа ти! Като се е женил си е отварял очите,а аз...ципа на панталонаБрей, че и от лаф го докарва бе!![]()
![]()
...че и за пантлона обажда, хахааааа!!!
Само зеленчука да не е увяхнал, че отписахме сезона.
На мене ми заръчаха разсад. Като гледам, ако бях го турил и на топло, а не само под лампи, шеше освен да е двойно по голям, а и пиперо- чушковите щяха да избият повече.
Дали е късно да бучна няколко семки Гергана?
съб май 04, 2019 7:37 pmТрифон П.Трифонов написа: На мене ми заръчаха разсад. Като гледам, ако бях го турил и на топло, а не само под лампи, шеше освен да е двойно по голям, а и пиперо- чушковите щяха да избият повече.Ако е за няколко семки - ей-го дей пазара, то салати няма, само разсад
Дали е късно да бучна няколко семки Гергана?

kr1100
- майстор
[quote=preslav ..руго си е през Август, в най-големите жеги, да си запалиш печката на х. Изгрев или Момчил Юнак, да ти изтръпнат зъбите от водата на х. Иван Вазов или някое от Рилските езера.
[/quote]
Браво. Завиждам ви. Ходете докато можете.
Но вече не е същото, което беше преди 30-40г - чисти и диви места. Стана много лесно достъпно.
[/quote]
Браво. Завиждам ви. Ходете докато можете.
Но вече не е същото, което беше преди 30-40г - чисти и диви места. Стана много лесно достъпно.
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
съб май 04, 2019 8:46 pmAndri01 написа: Нали знаеш приказката за големите крака...оня дето ходил бос като малък,ама пък с панталонче....Или спирай ракията или марш от градината!![]()
![]()
...офф, дано си я спрял вече или да си разказал вица на някого!
Ти вечи зе сам да си приказваш бе градско.
Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература