пон апр 15, 2019 9:41 amAdriyan написа: Здравейте , преди време тук зададох първия си въпрос, сега като го чета сам се смея на себе сиА какви екстри ще има контролерът? Регенеративно спиране? Педалег система? Круиз контрол? Дайте някакви подробности, моля...
Днес след време в преследване на хобито си мога да се похваля с контолер направен от мен.
С работен диапазон до 53V и товар до 28А. Моите тестове показаха на 48,5v без проблеми издържа на продължителен товар от 24А.
За сега само 3D снимки мога да покажа защото още не съм го принтирал и сглобил, предполагам платката не ви е интересна.
Може да работи и с без сензорни мотори, като мисля да направя и вариант да може да работи с алтернатор от автомобил като управлява и намагнизирването на на ротора освен на статора, защото знаем че в алетрнатора няма постоанни магнити.
Който прояви желание нека да даде съвет или мнение какво може да се добави или премахне от продуктът.
[/quote]
Ще има регенеративно спиране , първо мислех да може според наклона на който се намира велосипеда контролера да определя мощността на зареждане. после се сетих че това ще изисква поставяне на контролера на нивел и по трудния му монтаж, затова си мисля че ако се управлява от дръжката на спирачка с което като стандартна спирачка според натиска върху дръжката да определяте и зареждането.

Да PAS asistent ще добавя като мисля да може да си настройваш колко да ти помага самия мотор.