Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср май 08, 2019 8:46 pmfilmatoplo написа:
:partyman: Слизах в мазето и си сипах по едно .
Ши ти разбия избичката.
Наздраве!
andy_forresite - майстор
И аз пусках отоплението в последните няколко дни. В стаята, където спя, способностите за задържане на топлина са трагични. Радиаторът ѝ се нагрява до долу часове наред. Никаква разлика в загряването на радиатора в сравнение със зимата. Толкова добре уплътнява джама PVC, че нощем слушам чуруликането на птичките. Като цяло радиаторите навсякъде пареха продължително време. Значи е имало защо да се отоплява. Около 3 часа след запалването започват да застиват полека-лека. Над месец не съм почиствал котела и продължава да гори все така в предкондензен режим (60-61 вода и ~70°C към комина). Така ще го оставя следващите 4,5 месеца и преди сефтосване на отопл. сезон 2019-2020 ще има профилактика.
filmatoplo - майстор
:wink: Тая вечер ще видим дали ще паля ,от жената зависи :wink: Днес броих пелетите в гаража -голям кеф за 2 зими съм спестил и са ми останали 60 чувала :wink: по логиката на Габровец или Софиянец -значи ми трябва само още 1 тон пелети за догодина :wink: .
чет май 09, 2019 5:51 pmfilmatoplo написа:
:wink: Тая вечер ще видим дали ще паля ,от жената зависи :wink: Днес броих пелетите в гаража -голям кеф за 2 зими съм спестил и са ми останали 60 чувала :wink: по логиката на Габровец или Софиянец -значи ми трябва само още 1 тон пелети за догодина :wink: .
Филматори, последните две зими бяха меки.
Зареди си "прогнозните" количества, а дано след година са пофалиш, чи имаш 90 спистени чувала!
Карай за сега по странджански! Шопи и габровци ги остави за догодина!
Поръчал съм балтон на къщата, ма с единия крак съм на плажа.
filmatoplo - майстор
съб май 04, 2019 12:34 pmtaylor1 написа:
пон апр 29, 2019 6:14 pmfilmatoplo написа:
Оня ден на една горелка стария дисплей показва само NRC-3 и неще да показва друго и бутоните не реагират -ще звънна на каките дето ги познава Трифон да видим ко ше кажат :wink: .С рестарт не се оправя ,на платката диода мига през секунда -което е знак че няма комуникация :wink: Не знам каква е била причината -единия главен предпазител е изгорял,премерих напрежението 230 волта ,толкова е и земното .Ще я постегнем за новия сезон. :wink:
В същия ден и моята даде точно този проблем. Обаче реших да я изключа и включа. Тогава дисплея угасна за винаги.
Взех платката от ремонт ,утре съм на екскурзия да я сложа на горелката . :wink:
пет май 10, 2019 9:25 pmfilmatoplo написа:

Взех платката от ремонт ,утре съм на екскурзия да я сложа на горелката . :wink:
Пък аз въртях тигана с истинска смес, ей сегинка, на котлона, ама котела си работи, че още е хладно.
filmatoplo - майстор
:wink: Горелката е готова за нови подвизи .На тигана каква смес :partyman: .
съб май 11, 2019 4:33 pmfilmatoplo написа:
:wink: Горелката е готова за нови подвизи .На тигана каква смес :partyman: .
Палачинки. Обаче бургазлийката му видя сметката на тефала. Ши са купува нов някакъв.
filmatoplo - майстор
:wink: Абе и клип имах как ги правя ,ама са затри в един стар телефон.Остана ми само рецептата :wink: .Относно днешния ремонт ,за 5 мин сложих платката и запалих да стане сауна в къщата ,Виадрус у22 вдигнат на кутия ,абе не си заслужава ама щом го има човека .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: