ср май 08, 2019 8:46 pmfilmatoplo написа:Ши ти разбия избичката.Слизах в мазето и си сипах по едно .
Наздраве!
ср май 08, 2019 8:46 pmfilmatoplo написа:Ши ти разбия избичката.Слизах в мазето и си сипах по едно .
чет май 09, 2019 5:51 pmfilmatoplo написа:Филматори, последните две зими бяха меки.Тая вечер ще видим дали ще паля ,от жената зависи
Днес броих пелетите в гаража -голям кеф за 2 зими съм спестил и са ми останали 60 чувала
по логиката на Габровец или Софиянец -значи ми трябва само още 1 тон пелети за догодина
.
съб май 04, 2019 12:34 pmtaylor1 написа:Взех платката от ремонт ,утре съм на екскурзия да я сложа на горелката .пон апр 29, 2019 6:14 pmfilmatoplo написа: Оня ден на една горелка стария дисплей показва само NRC-3 и неще да показва друго и бутоните не реагират -ще звънна на каките дето ги познава Трифон да видим ко ше кажатВ същия ден и моята даде точно този проблем. Обаче реших да я изключа и включа. Тогава дисплея угасна за винаги..С рестарт не се оправя ,на платката диода мига през секунда -което е знак че няма комуникация
Не знам каква е била причината -единия главен предпазител е изгорял,премерих напрежението 230 волта ,толкова е и земното .Ще я постегнем за новия сезон.
![]()
пет май 10, 2019 9:25 pmfilmatoplo написа:Пък аз въртях тигана с истинска смес, ей сегинка, на котлона, ама котела си работи, че още е хладно.
Взех платката от ремонт ,утре съм на екскурзия да я сложа на горелката .![]()
съб май 11, 2019 4:33 pmfilmatoplo написа:Палачинки. Обаче бургазлийката му видя сметката на тефала. Ши са купува нов някакъв.Горелката е готова за нови подвизи .На тигана каква смес
.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: