пет май 31, 2019 2:15 pmnautilus33 написа: Капково ли имаш под мулча или поливаш с маркуча, който се вижда на заден план.Ти как мислиш,да не съм луд да ходя от дупка на дупка.Отдолу са твърди капкови маркучи.

пет май 31, 2019 2:15 pmnautilus33 написа: Капково ли имаш под мулча или поливаш с маркуча, който се вижда на заден план.Ти как мислиш,да не съм луд да ходя от дупка на дупка.Отдолу са твърди капкови маркучи.
пет май 31, 2019 2:03 pmVLADO66 написа: Тая година ще ми е първа с капково.Някой има ли на идея къде е най-евтино? Гледах едни гръцки тръби, доста на сметка.Дали ги е ползвал някой?Какво означава най-евтино и доста на сметка? Това показва,че сега започваш с капковото,попрочети малко.
пет май 31, 2019 4:45 pmmiroki написа: А меките 500 м около 40 лв взех. 3 години нямах грижи. После взех нова ролка.Определено си на голяма далавера, аз смених лентите след 2 години експлоатация, новите са с капкообразуватели през 20 см. 100 м. за 18 лв. Още не съм направил цялата система, но 100 м. няма да ми стигнат и се застраховах с още едно топче. Цената изобщо не ме притеснява на фона на облекчението.
нед юни 02, 2019 12:02 ammuhala написа: Здравейте,Едната расте по-бързо и и трябва повече азот
Да се включа и азНасадих две къпини в саксия. Хванаха се, избиха, обаче едната пожълтява. Четох за възможбите причини... Излиза, че липсва азот, ожаче другата е наред, а са заедно в една саксия
Според вас какъв е проблема?
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: