Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед юли 07, 2019 9:47 amAndri01 написа:
Така е. Като четеш с премрежен от лИбоФ поглед :)
През живот можеш да гледаш с любов или скука или гняв....
:-D
Andri01 - майстор
Гнева е излишен обаче! Само хабене на СОБСТВЕНИЕТЕ нерви!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед юли 07, 2019 10:03 amAndri01 написа:
Гнева е излишен обаче! Само хабене на СОБСТВЕНИЕТЕ нерви!!
Та, нека е любов :-)
И за какво ставаше дума по-горе? Преведи ми, обясни, че съм не ме лови. Пусто ЛЮБОпитство
Андри, Ивгениту е срам и позор за ССВАУ Шумен и цялото Българско войнство.
Колега от поделението, в което служех, го арестува и Миндеф положи обществено полезен труд, горкият, на основание някакъв член от УБДХ.
Леко далеко съм, да знайш.

Руска, ядосан съм на Влаксито, щото седи тука, пише умно, хвали се с разни снимки от подредената си аптека, лекинко отбелязва как не се прави, като обикновено забравя да каже как аджеба се прави.
Вчера го попитах нещо, беше на линия и после се скри.
Освен това, как да .......тука зех да загрубявам, та ши са запра.
КРа каза как е свършил работата, та тая сутрин ошмулих всички листа под завързал домат. После накъсах зарзават– само горецитирания обира краставиците и го насалатих обедно, по градинарски.
Продължавай да гледаш влюбено (или разсеяно)! Те тогава е най готино.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед юли 07, 2019 11:49 amТрифон П.Трифонов написа:
А...
:)
gnt69 - майстор
нед юли 07, 2019 11:49 amТрифон П.Трифонов написа:
Руска, ядосан съм на Влаксито, щото седи тука, пише умно, хвали се с разни снимки от подредената си аптека, лекинко отбелязва как не се прави, като обикновено забравя да каже как аджеба се прави.
Вчера го попитах нещо, беше на линия и после се скри.
Ам покани го на море за 2-3 дни, къпиш го у морето и айде у доматиту да покаже. Ша стане и твойта градина кат аптека.
Аз днес съм на тема пръскане. Две пръскачки по асмите, една по дръвчетата и половинка в оранжерията. Ама в оранжерията е страшно, трябва култучене рязане.
Като скаласаш с твойта що не дойдеш за 2-3 дни до Русе. Теб с море не мога та съблазня ама мога да те заведа на пещера. :partyman:
нед юли 07, 2019 12:12 pmgnt69 написа:
... ама мога да те заведа на пещера. :partyman:
Къф теферич е на Орлова чукаааааа, а и вътре е пипнато.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед юли 07, 2019 12:53 pmТрифон П.Трифонов написа:
... ама мога да те заведа на пещера. :partyman:
Къф теферич е на Орлова чукаааааа, а и вътре е пипнато.
+1
vlax - майстор
Ам покани го на море за 2-3 дни, къпиш го у морето и айде у доматиту да покаже. Ша стане и твойта градина кат аптека.
Ей това чукане/покана чаках. :-D Интересно как ще ме посрещне Трифон,като не ме долюбва и не ме е виждал.Дали да не взема да се самопоканя?
Аз днес съм на тема пръскане. Две пръскачки по асмите,
Не знам как е при теб,ама на комшиите им си реве,брашнестата мана е@а мамата на гроздето буквално за ден.При мен също е лошо,но моите са асми ,а не лозя и най-вече резултат от моя мързел,че не пръсках през 5-6-7 дни.
gnt69 - майстор
нед юли 07, 2019 3:07 pmvlax написа:
Не знам как е при теб,ама на комшиите им си реве,брашнестата мана е@а мамата на гроздето буквално за ден.При мен също е лошо,но моите са асми ,а не лозя и най-вече резултат от моя мързел,че не пръсках през 5-6-7 дни.
Ами и при мен е зле. Има и мана има и здраво зависи от сорта. Друга година съм пръскал винаги през седмица тая всяка седмица ама много дъждове. Аз също съм на асми. Имам три реда на тел ама и там е зле. Каквото такова, ще караме на запаси от предни години. :partyman:

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: