От опит ти казах, че нагревател няма
Трябва да направиш рекламация пред продавача и да ти се реши проблема с хладилника, ако наистина става дума за уред в гаранция 

чет юли 25, 2019 2:55 pmplamen6703 написа: Мислиш си, че си добре с електричество и електроника, но това показва, че не си добре с тях:Нито те знак какъв си нито ми е зор както и ти не ме знаеш ама да правиш квалификации само намеква за някой твои качества
Няма такъв нагревател, това е обикновен хладилник и дори схема не ти трябва, щото и с нея и без нея все няма да се справиш!
чет юли 25, 2019 3:01 pmplamen6703 написа: От опит ти казах, че нагревател нямаА като няма нагревател защо навсякъде пише defrost functionТрябва да направиш рекламация пред продавача и да ти се реши проблема с хладилника, ако наистина става дума за уред в гаранция
![]()
пет юли 26, 2019 10:44 pmkuger написа: Да разбирам ли, че е хладилник с един компресор и две камери /фризерна и хладилна/? Ако да, фризерната ти явно работи адекватно, хладилната има два начина за управление - с електроклапан или с механичен термостат /щора/. Разгледай как отива студеното в хладилната част, да не си запушил механично клапата /при мех. термостат/, още повече, че фризерната част явно е в ред.Имаме "no frost" LG. Той е с механична клапа (щора). Обаче за Хладилник с фризер INDESIT TIAA 12 не пише да е "no frost".
Ако е с електроклапан, възможностите се свеждат до сервиз.
съб юли 27, 2019 12:07 pmkrasi92 написа: То дедо стоико спомена че има дефрост а не но фрост но това не е от значение.Сигурно вече го е поразглобил за да види къде са сбъркале енженерите и да им оправи нещата.Оказа се задръстен тръбопровод. Продухване и ново зареждане с фреон. Това направихме.
съб юли 27, 2019 12:07 pmkrasi92 написа: То дедо стоико спомена че има дефрост а не но фрост но това не е от значение.Сигурно вече го е поразглобил за да види къде са сбъркале енженерите и да им оправи нещата.Инджинерите мое и да не бъркат много но мангалчетата които сглобяват нема да ти обяснявам. Мога дам иначе пример с чисто новата ми кола
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: