Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Hursa - майстор
Не изтегляте ли "дежавю" файл? (С разширение .djvu - трябва да имате "рийдър" за такива.)
Lutchezar - майстор
нед юли 28, 2019 8:47 pmvandu написа:
Линка на Хидразин не ми го отваря с нито една програма на компа
Форматът на файла е djvu. Има си djvu reader, но аз обикновено ползвам IrfanView.
nikolov333 - майстор
Миналата седмица ЕВН ми откриха трифазна партида 6KW на имот, който няма ПУП и се води овощна градина, без нито една постройка в него за 444 лева, като електромера ми е в съществуващо ел.мерно табло на 20м от границата на имота с 25А трифазен предпазител с крива В, като от него до моето табло си го захранвам аз. Та най-лесният и истински вариант е трифазна партида.. Работата не е по-сложна и скъпа от това, което се предлага в темата.. Подадох искане за проучване за партида за охрана и СОт с данните на обекта и собственика и ако отговорят, че става следва писмено искане и проект за 50-60 лева.. Пускат ви фактура и след като платите, подавате искане за монтаж. Срока за монтаж е 5 работни дни при ЕВН.. Добре е да намерите "наш човек"в Енерго разпределителното ви дружество, за да получите, правилния съвет.. :partyman:
hidrazin - майстор
нед юли 28, 2019 8:47 pmvandu написа:
Линка на Хидразин не ми го отваря с нито една програма на компа.
Изтегли и си инсталирай WinDjView
Нещо много полезно и едно от първите и задължителни които слагам при нова инсталация.
Голяма част от сканирани книги, списания ... в електронен формат са именно във вид на DjVu
Абе алтернатива на PDF но с по-висока компресия и работи светкавично в сравнение с PDF...
И един и същ файл в DjV е мноооого по-малък при същото качество.
:partyman:
npace - специалист
нед юли 28, 2019 11:49 pmhidrazin написа:
Изтегли и си инсталирай WinDjView
Това:
https://github.com/sumatrapdfreader/sumatrapdf
също не е лошо.

Тема "Получаване на трифазен ток от стар ел. мотор ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: