Не говорим за подмяна и икономия а за постигане на оптимална осветеност на работна среда с примитивни средства. Дет се казва от пръдня боя, но те това имаше. А сега и една лоеница им стига на фабриката за бог да прости щото май само стените стоят.

което сигурно е осмото чудо на света
 което сигурно е осмото чудо на света  и е добре, че са с 5 години гаранция .. Само дано да влезнат в тавана, че работата ще е на кантар, но ще ги слагам в събота, понеже в офиса е натоварена работата.. Тоя път поръчах 3000К и 4000К по 2бр.тоест общо 4-ри, като идеята ми е да ги комбинирам два по два за да получа средна цветна температура.. Мисля даже да миксирам лентите с различни Келвини в едно тяло, за да светят еднакво. Може би ще им сменя и разсейвателя с някой опал, ако с този не ми харесат..
 и е добре, че са с 5 години гаранция .. Само дано да влезнат в тавана, че работата ще е на кантар, но ще ги слагам в събота, понеже в офиса е натоварена работата.. Тоя път поръчах 3000К и 4000К по 2бр.тоест общо 4-ри, като идеята ми е да ги комбинирам два по два за да получа средна цветна температура.. Мисля даже да миксирам лентите с различни Келвини в едно тяло, за да светят еднакво. Може би ще им сменя и разсейвателя с някой опал, ако с този не ми харесат..

Иначе с лед светломера MASTECH MS6612T, осветеноста на бюрото с 1 панел над работното място е 460 Lux/1500CD и ми е супер за четене..
 Иначе с лед светломера MASTECH MS6612T, осветеноста на бюрото с 1 панел над работното място е 460 Lux/1500CD и ми е супер за четене..