lov написа: В сервизите много много не им се вглеждат в това и карат по най захабеня зъб ако има такъв. Та на нова верига може да им преполвят живота само с едно две заточвания.Точно поради тази причина реших, че по-добре аз да си ги точа. При захабена ( то по-точно дори и не чакам хептен да стане кьорава ) само леко "близвам" зъбите и става остра . Не е ли наранена , няма проблем и се заточва доста пъти.
Ама нали и трябва и веригите да си продават та е и за това.
съб окт 05, 2019 4:18 pmnikolov333 написа: А как е най-добре да се точи веригата, че моята замина на 4-5 машинни заточвания.. Май на ръка с пилата ще изкарат повече или греша..Значи не си гледал в точилнята![]()

@"Точно поради тази причина реших, че по-добре аз да си ги точа. При захабена ( то по-точно дори и не чакам хептен да стане кьорава ) само леко "близвам" зъбите и става остра . Не е ли наранена , няма проблем и се заточва доста пъти."
Поради горната причина и аз с
съм с ЛИДЛ -ска Паркасайд.
Радо не разбрах какво не ти харесва за стъпката ?
Преди заточване без да е вкл двигателя проигравам колко напред колко назад да е законтрящия зъб , както и винта за височина . Веригата тр. да се опъне и тогава стегне в "менгемето" / стиската/.Да при заточване на "десни" зъби и обръщане за заточване на "леви" стъпката не отговаря и трябва нова пренастрийка.
А към колегата дето пита - като купиш и точиш - екичко с близване. Всякакъв натиск по-голям - зачервяване на зъба - откаляване.
За вериги 3/8 при зъб под 3,5 или 3,2 мм / не помня точно/ веригата е за изхвърляне от гл. точка на безопастност. По спомени при Орегон съм го мяркал.