нед ное 03, 2019 9:07 pmDessie написа:И да кажа и последно нещо: Когато аз започна да си скубя веждите само тогава ще отстъпя парното на жена ми.нед ное 03, 2019 8:48 pmsokolov.91 написа:Соколов -никога не е късно за тия работи, та не обещавай
- Казах, че стане ли това ще го направя.
Много оффф...
Истината е, че това мислене и възприятие за живота се възпитава в ранна възраст - ако ти си отглеждан в патриархално семейство, където мъжа си гледа “ мъжките работи “ -поддръжка на дома, изкарване на пари, ремонти - До тука съм абсолютно съгласен. и вземане на важните решения, касаещи цялото семейство - Тука вече няма само мъжка работа... , а на жената основната роля е да е боса и гола освен това и бременна - но не постояннодо печката а върху спалнята още по-добре - така отрастват и децата ти чул те господ , макар и в малко по-смекчен модел.
В нашето семейство няма “ мъжка” и “женска” работа Има си доста разлика между мъжката и женската работа. Не мисля, че е нужно да ти обяснявам коя как изглежда. Аз съм възпитавана по друг начин, в повечето случаи различен от масово възприетия
Трифон - мани тия бири, ще оплетем още по-голяма кошница с инсталациятаодеве във фейса ми попадна:
Снощи реших да готвя с вино..... след 5-тата чаша забравих защо съм в кухнята![]()

Нищо лично. Действай си по проблема. Аз нямам за цел да те хейтвам. Не се дразня на теб... Дразня се, че някой те е оставил да стигнеш до тук. Мир!