ср ное 20, 2019 3:56 pmzaprian_demirev написа: Здравейте отново колеги,като цяло не съм на ясно с нещата ,да попитам: температурата на стаята е нагласена на 40гр на водата 65 ,тоест модулира по вода доколкото съм чел и разбрал,водата стига 65гр започва да модулира до около 70гр на водата и след това се редуват на дисплея work modulate i work ok stby около 73 - 74 гр изписва wait cooling, но водата се покачва до 80гр и започва да пада до 61гр и пак се включва .Нормално ли е като е нагласена на 65 да ги подминава толкова, като съм чел трабва да варира водата +–4гр и какво е това work ok stby? мерси на отзовалите се.Колко радиатира имаш и имат ли ттермо глави, не е нормално да качва до 80
ср ное 20, 2019 8:20 pmbmahob написа:5 радиатора и лира ,реално са пуснати 4 защото единия съм го намалил всичко е с термо глави на 3.5 нз на колко градуса отговаря това 87 кв апартамент изолация външна на тавана също.ср ное 20, 2019 3:56 pmzaprian_demirev написа: Здравейте отново колеги,като цяло не съм на ясно с нещата ,да попитам: температурата на стаята е нагласена на 40гр на водата 65 ,тоест модулира по вода доколкото съм чел и разбрал,водата стига 65гр започва да модулира до около 70гр на водата и след това се редуват на дисплея work modulate i work ok stby около 73 - 74 гр изписва wait cooling, но водата се покачва до 80гр и започва да пада до 61гр и пак се включва .Нормално ли е като е нагласена на 65 да ги подминава толкова, като съм чел трабва да варира водата +–4гр и какво е това work ok stby? мерси на отзовалите се.Колко радиатира имаш и имат ли ттермо глави, не е нормално да качва до 80
,