• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Питането на Stan за видовете ножици събуди любопитството ми, та се поразрових за информация. Доколкото схванах от прочетеното, правите са за праволинейни срезове, а левите и десни за рязане на криви с по малки радиуси, според това, от коя страна е отпада и посоката на рязане.
stan73 - майстор
Мерси за инфото!
Това ми беше едното от предположенията, другото беше, че са оптимизирани за рязане от десняци/левичари, и третото, че са оптимизирани за рязане на земя (ниско долу, при което ножицата е отгоре, върху изрязваният детайл) или за таван.
Но това с кривините звучи сякаш доста вероятно...

П.П.
teon написа:
stan73 написа:
зверският хематом от ножицата беше на корема (но ме досрамя да го напиша предният път...), та сега с кеф ще я заменя с по-безопасна.
...ами земи си я обезопаси...аз мойта още навремето след един такъв инцидент я тунинговах - подстригах и с по един сантим задните краища а отпред на едното рамо заварих една дистанционна разпорка и готово...
И за това съм мислил, но ще предпочета тази от Лидл. Вероятно ще е качествена (има подозрително готина прилика с тези на Стенли, а и ако имам качествен инструмент от този производител на достъпна цена няма да е лошо ( и още един бонус - все едно ще е брандиран за мен... :) ) ), а и подозирам, че с нея ще се реже по-леко от старата (която и без това вече мразя). И от Абрахам Дитрихц да е произведена - пак ще се изкефя ! (Дано не е само Овим или Миломекс (особено последните обикновено са мекици...))
mitko64 - майстор
За съжаление не са качили pdf-а с упътването, та не мога да видя вносителя.
няма ли някой, който си е взел винтоверта PABSW A1 10.8? пускали са го миналата година по това време
prascho - майстор
Вчера погледнах служебния модел на Крес, който ползвам..

http://www.profitoolsbg.com/akumulatorn ... set-l.html

Купен преди 4-5 години. Регулирането на въртящия момент е до 11+1 степени. Перфектен е за ГК, гипсфазер /тествано/ и сглобяване на мебели. Сигурно и той е с 20 Нютона. Лек и удобен. Но да си призная въжможностите на винтоверта стигат до там. За всичко останало е слабичък.

Гледам сега, че има нов модел с въртящ момент до 28 Nm /втора срепен с повече мощност/.
Едната батерия е заминала. Звъннах преди малко, нова е 120 лв/ рециклиране 60лв с възможност за повишаване на капацитета.

П.П. Пиша това за да стане ясно, че щом Крес на 20Nm издъхва при по-сериозни дейности, то очакванията от Парксайд не трябва да са големи.

П.П2. Колега работи с този модел на Метабо:
http://www.nika.bg/akumulatorni-instrum ... mpact.html

Казва, че с хубава бургия машината пробива в метал с дебелина до 10мм без никакви проблеми отвори ф8-ф10. Голям дзвер била. Все пак 60 Nm, ама и цената сериозна.
mitko64 - майстор
samYraq написа:
няма ли някой, който си е взел винтоверта PABSW A1 10.8? пускали са го миналата година по това време
Намира се един отзив в заключената тема на 60 страница от kiroslavov. Може да го попиташ на лични за подробности. Иначе, използвайки гугъл преводачката, прочетох две мнения от Германия. Та , едното нещо го сравняват с Метабо, не разбрах, но в другото хвалят качеството на патронника и мощността. Това обаче за ейнхелския модел А1.
Последна промяна от mitko64 на пет юни 06, 2014 11:14 am, променено общо 1 път.
mitko64 написа:
samYraq написа:
Намира се един отзив в заключената тема на 60 страница от kiroslavov. Може да го попиташ на лични за подробности.
намерих поста, мерси. Не ми позволява да пращам лични, не съм бил оторизиран :?
stan73 - майстор
Малкия го бях тествал доста по-рано и бях публикувал тук в сайта ревю. Ако искаш - потърси го.
Накратко: по мои впечатления е добър, а един човек в магазина, докато ги оглеждах, преди да купя за приятел, който още не беше се върнал в страната - каза изобщо да не се чудя, защото те имали на обекта 2 такива от малките, 10 волтовите винтоверти, ползвали ги професионално поне година и били много доволни. Щом при такъв чанч не са се предали (а вероятно и там никой няма да ги пази), значи си ги бива.
juvesan - специалист
Ех тези подлеци качиха описанието на големият шлайф, ама не го пуснаха... :проба: Последните седмици грам интересен инструмент не са пуснали ...пък на мен вече шлайфа взе да ми трябва :axe:
mitko64 - майстор
juvesan написа:
Ех тези подлеци качиха описанието на големият шлайф, ама не го пуснаха... :проба: Последните седмици грам интересен инструмент не са пуснали ...пък на мен вече шлайфа взе да ми трябва :axe:
Griffin излезе пророк- за вас(България) ако останат бройки. И аз му се точех да зарадвам тъста.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: