Малко критичен!!!
Къде е границата, за да има полза от критиката? Не съм те бил с върбова клонка.
Не очаквах, дори изумен съм!
А след като са монтирани, кога да чакаме връщане на инвестицията от секретните вентили и кога ще спрат оплакванията от "лошата" работа на трипътния?!!!!
Пипнал си "студената" тръба, а пипна ли "топлата", за да отчетеш някаква разлика, макар просто като усещане?!
Трипътният ти отваря в момента в който водата в котела достигне 60 градуса!
Не повече от 35 минути, стига настройките на горелката да не са с ТЕЛК.
На 1ск. помпата ти е напълно способна да пренесе цялата мощ от котела, стига да няма компрометирани заварки по тръбите. Нямаш друга работа около трипътния. При този модел, крановете са само за красота и при наложително обслужване/ремонт.
Къде е границата, за да има полза от критиката? Не съм те бил с върбова клонка.
Не очаквах, дори изумен съм!
А след като са монтирани, кога да чакаме връщане на инвестицията от секретните вентили и кога ще спрат оплакванията от "лошата" работа на трипътния?!!!!
вт яну 13, 2026 12:52 pmr3spawn написа:Напълно нормално и за стара система.
Пиша тук точно затова – да разбера от хора с опит дали това е нормално поведение за нова система или има нещо, което трябва да се нагласи по помпата или байпаса, за да не се чака толкова.
Пипнал си "студената" тръба, а пипна ли "топлата", за да отчетеш някаква разлика, макар просто като усещане?!
Трипътният ти отваря в момента в който водата в котела достигне 60 градуса!
Не повече от 35 минути, стига настройките на горелката да не са с ТЕЛК.
На 1ск. помпата ти е напълно способна да пренесе цялата мощ от котела, стига да няма компрометирани заварки по тръбите. Нямаш друга работа около трипътния. При този модел, крановете са само за красота и при наложително обслужване/ремонт.