нед юли 07, 2019 9:47 amAndri01 написа: Така е. Като четеш с премрежен от лИбоФ погледПрез живот можеш да гледаш с любов или скука или гняв....![]()

нед юли 07, 2019 9:47 amAndri01 написа: Така е. Като четеш с премрежен от лИбоФ погледПрез живот можеш да гледаш с любов или скука или гняв....![]()
нед юли 07, 2019 11:49 amТрифон П.Трифонов написа: А...
нед юли 07, 2019 11:49 amТрифон П.Трифонов написа: Руска, ядосан съм на Влаксито, щото седи тука, пише умно, хвали се с разни снимки от подредената си аптека, лекинко отбелязва как не се прави, като обикновено забравя да каже как аджеба се прави.Ам покани го на море за 2-3 дни, къпиш го у морето и айде у доматиту да покаже. Ша стане и твойта градина кат аптека.
Вчера го попитах нещо, беше на линия и после се скри.
нед юли 07, 2019 12:53 pmТрифон П.Трифонов написа:+1нед юли 07, 2019 12:12 pmgnt69 написа: ... ама мога да те заведа на пещера.Къф теферич е на Орлова чукаааааа, а и вътре е пипнато.![]()
нед юли 07, 2019 12:12 pmgnt69 написа: Ам покани го на море за 2-3 дни, къпиш го у морето и айде у доматиту да покаже. Ша стане и твойта градина кат аптека.Ей това чукане/покана чаках.
нед юли 07, 2019 12:12 pmgnt69 написа: Аз днес съм на тема пръскане. Две пръскачки по асмите,Не знам как е при теб,ама на комшиите им си реве,брашнестата мана е@а мамата на гроздето буквално за ден.При мен също е лошо,но моите са асми ,а не лозя и най-вече резултат от моя мързел,че не пръсках през 5-6-7 дни.
нед юли 07, 2019 3:07 pmvlax написа: Не знам как е при теб,ама на комшиите им си реве,брашнестата мана е@а мамата на гроздето буквално за ден.При мен също е лошо,но моите са асми ,а не лозя и най-вече резултат от моя мързел,че не пръсках през 5-6-7 дни.Ами и при мен е зле. Има и мана има и здраво зависи от сорта. Друга година съм пръскал винаги през седмица тая всяка седмица ама много дъждове. Аз също съм на асми. Имам три реда на тел ама и там е зле. Каквото такова, ще караме на запаси от предни години.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: