съб окт 09, 2021 2:56 pmbmahob написа:Решихме проблема разбрахме как какво защо. Не можах да намеря информация никъде и за това питам тук. Посвикнах с нея. Благодаря все пак за отзива.пет окт 08, 2021 8:24 pmradi_151 написа: Здравейте... Имам палетна камина alfa plam como 21 от април месец. И вчера я пуснах да работи по - дълго времеПо втория въпрос има в сервизното менюнкое да гони с приоритет, вода или въздух, отделнобси изключил вероятно стенд бай режима! Попрочети малко..... За първия проблем пиши коя грешка точно като наименование
та работи два дни без да спира. Направи ми впечетление , че дава грешки при зареждане на пелети два пъти ми ми даде тази грешка и в бункера имаше около 20кг. пелети. До колкото четох по - темата това е често давана грешка за този модел. Има и отговори как да се предотврати но аз понеже не разбирам нищо и нищо не съм пипал по - нея не знам как да го отстраня... Друг проблем който преди 10 мин. който стана , както работи камината през тези два дни беше и зададена температура на стаята 29 градуса температура на вода 60 градуса и мощност на камината 3. До тук добре камината си вдига градуси на въздух на вода минава в режим work modulat (който до колкото аз прочитам това е икономичен режим на работа). И до момента вече не се дишаше стана адски горещо в целия апартамент... Настройвам и температура на въздуха на 20 градуса и температура на водата на 55 градуса мощността свалям на 1 и камината продължава да си блъска на 29 градуса и на 60 градуса на водата и я изключих. От това следва ли да спра камината за няколко часа да се охлади или нещо не е в ред не знам... Моля за помощ благодаря предварително.