пет ное 13, 2020 5:05 pmpreslav написа: Най-после имам някакво развитие по въпроса с хлабините на клапаните - естествено след като писах на производителя. Производителят ме препрати към сегашния дистрибутор, в интерес на истината поне имат части на склад, но явно документация нямат или не обичат да я четат. Първо ми писаха за 0.2/0.5, после се коригираха, че май е 0.12/0.15 мм. Аз направих проба с 0.15/0.25 и машинката взе да губи мощност, на всичкото отгоре взе да рита при старт. Това е за сега, при следващия опит ще споделя.Пресли, бъркаш тотално регулировката.
Колкото и да са "грешни" хлабините, от това машинката няма да рита като Иж с предварение за писта, хахааа.
Остави машинката, че ще я предобриш! Просто не регулираш хлабините от правилната изходна позиция, предполагам, според това което споделяш.
Или чети по темата, или иди на мастор!
Загуба на мощност, в случая, е в следствие от огромни хлабини. Клапаните не затварят при работен такт. Е как няма да рита?!
Регулира се при ГМТ, но те са 2 коренно различни положения на клапаните при всеки оборот за 4 тактов мотор.