Аз пък гледах някав американец, стреляше си с най различни оръжия по едни баири. И най се изкефи на някакъв автомат, произведен в някакъв завод арсенал, в някаква държава булгария. Та тачат ги, и си ги копуват от плодзеленчука.
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
addicted
- специалист
5197 мнения в "Пелетна камина Грейко"
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
Тонка, до 89та имаше 13 или 14 модификации АК. Лично аз съм тропосвал с 5 от тях. Нямаше некачествен, както нямаше щампа ОТК де, хахааа.
Антон С.
- специалист
вт ное 03, 2020 10:39 pmaddicted написа: Аз пък гледах някав американец, стреляше си с най различни оръжия по едни баири. И най се изкефи на някакъв автомат, произведен в някакъв завод арсенал, в някаква държава булгария. Та тачат ги, и си ги копуват от плодзеленчука.А баш! Цената беше към 400 долара и можеше да се закупи от всеки над 21 годишна възраст... С чисто досие де.
Последна промяна от Антон С. на вт ное 03, 2020 11:03 pm, променено общо 1 път.
Антон С.
- специалист
вт ное 03, 2020 10:48 pmТрифон П.Трифонов написа: Тонка, до 89та имаше 13 или 14 модификации АК. Лично аз съм тропосвал с 5 от тях. Нямаше некачествен, както нямаше щампа ОТК де, хахааа.Оти ти е щампа? Нали тропосва? И аз искам един
bmahob
- майстор
вт ное 03, 2020 6:07 pmbibobore написа: Здравейте. Този луфт, който съм снимал нормален ли е? Питам, защото на няколко пъти засичам пелети или части от тях които попадат там и понякога пречат на падащите.Укъсили са тръбата и замазвар с издатък на кошницата, ма няма да има ефект вариант е да се запълни разстоянието с нещо което ще издържи на високата Т, и то важно ти е в долния край(пример метална част полумесец с подходяща дебелина)
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
На който му се вижда неудачно добавянето на този щит, от Грейко, би могъл да го демонтира, доколкото виждам. Две винтчета се мяркат по снимките.
Сега да не скочи някой- че що да махаме нещо, дето е сложено за хубу?! Нали се съмняваме за проблем- да опитаме!
Да опитаме тъй, да опитаме инак и да си преценим!
Не виждам сериозна пречка от запречен пелет, пред пелетопада, дето напира по сипея..
...бе като си го платил, едно ти е мило, кък да го маанеш?!
...ма пък дразни претенциозното изтънчено око, дето не вижда истинските проблеми, та се разтушва дето е лесно и без последствия.
Сега да не скочи някой- че що да махаме нещо, дето е сложено за хубу?! Нали се съмняваме за проблем- да опитаме!
Да опитаме тъй, да опитаме инак и да си преценим!
Не виждам сериозна пречка от запречен пелет, пред пелетопада, дето напира по сипея..
...бе като си го платил, едно ти е мило, кък да го маанеш?!
...ма пък дразни претенциозното изтънчено око, дето не вижда истинските проблеми, та се разтушва дето е лесно и без последствия.
slaviyakov
- специалист
Ако демонтира този уш "щит" ще се наложи да си търси кошница от стария модел защото ще остане голямо разстояние
Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература