Аз пък гледах някав американец, стреляше си с най различни оръжия по едни баири. И най се изкефи на някакъв автомат, произведен в някакъв завод арсенал, в някаква държава булгария. Та тачат ги, и си ги копуват от плодзеленчука.

вт ное 03, 2020 10:39 pmaddicted написа: Аз пък гледах някав американец, стреляше си с най различни оръжия по едни баири. И най се изкефи на някакъв автомат, произведен в някакъв завод арсенал, в някаква държава булгария. Та тачат ги, и си ги копуват от плодзеленчука.А баш! Цената беше към 400 долара и можеше да се закупи от всеки над 21 годишна възраст... С чисто досие де.
вт ное 03, 2020 10:48 pmТрифон П.Трифонов написа: Тонка, до 89та имаше 13 или 14 модификации АК. Лично аз съм тропосвал с 5 от тях. Нямаше некачествен, както нямаше щампа ОТК де, хахааа.Оти ти е щампа? Нали тропосва? И аз искам един
вт ное 03, 2020 6:07 pmbibobore написа: Здравейте. Този луфт, който съм снимал нормален ли е? Питам, защото на няколко пъти засичам пелети или части от тях които попадат там и понякога пречат на падащите.Укъсили са тръбата и замазвар с издатък на кошницата, ма няма да има ефект вариант е да се запълни разстоянието с нещо което ще издържи на високата Т, и то важно ти е в долния край(пример метална част полумесец с подходяща дебелина)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: