Аз си купих магнитни тавички - 2 броя. Магнитите яки, доволен съм. Награбих и последния комплект Арарат с чаша. Нека ми е зле 
Аз заради такива магарии на разни евтини марки години наред бях зачеркнал всякакви акумулаторни инструменти,всичко подарих и разпродадох.Работата обаче ми наложи отново използването на акумулаторни,но след доста ориентиране по пазара срещнах Милуоки или по-точно печен търговец на тази марка.Навсякъде където попитах дистрибуторите на разни други марки задавах въпроса дали ще си спазят гаранцията ако с уреда им е работено с мръсни,по-точно омаслени ръце,дали дръжките им са маслоустойчини и дали няма да се разкапят от мръсотията,дали са прахозащитени и т.н..Всички отклоняваха въпросите или просто вдигаха рамене..Само тоя пич застана зад стоката си и ми отговори смело "Ами те нали са правени за работа..." И трета година подкарвам с вече шест безчеткови инструмента на които не има пука нито от студ,нито от жега,нито от претоварвания.На всичкото отгоре и дръжките,корпусите и маншоните върху тях се оказаха и маслоустойчиви,това се установи с работа.40-50Nm си се постигат от верт-бормашина и на 12V,а със същите батерии ударните вертове правят съответно единия 140 ,а другия почти 340Nm,с по няколко прецизни степени на настройка на килотграмите са и работят ежедневно.Дори и звука им по време на работа доставя удоволствие.С 4бр батерии бачкам с шест инструмента и нито батерийте,нито машините проявяват каквито и да било странности.
Гледам обсъждате правия шлайф от Лидъл-на мен ми върши перфектна работа,взех го май преди около 2 години.Доста абразиви вече съм износил с него,при мен работи,но го ползвам единствено и само като шлайф-не го ползвам нито за фреза нито за каквото и да е друго.Няма луфтове или каквото и да е друго,което да ме притеснява.Липсва му само константна електроника,но се преживява.Шпиндела е на съчмени лагери,предния лагер на моя модел е открит и се вижда.