Аз си купих магнитни тавички - 2 броя. Магнитите яки, доволен съм. Награбих и последния комплект Арарат с чаша. Нека ми е зле 

нед дек 29, 2019 7:19 pmky-kyy написа: На цената на аку милуокито, съм си купил агрегатче хонда 2,3 ква, което идеално ми върши работа, за обекти без ел ток.По принцип и аз съм така, но агрегатчето ти не става за това
По принцип, предимо къртя с къртачи, бия дупки с голям перфоратор, после прахосмуча с голяма прахосмучка, затова винаги
нед дек 29, 2019 11:55 pmPassa написа:Това на празен ход или натоварен?
....
За съжаление Амперклещите показаха 0,8 ампера при максимална консумация на 6та степен на правият шлайф с което Лидл безвъзваратно ме загуби като фен.
176 вата...... при обявени 500.![]()
Върши ми работа и не вярвах че лъжат толкова много, но когато го замерих...........
.......
пон дек 30, 2019 12:26 amLutchezar написа:Разбирасе че на празен ход.нед дек 29, 2019 11:55 pmPassa написа:Това на празен ход или натоварен?
....
За съжаление Амперклещите показаха 0,8 ампера при максимална консумация на 6та степен на правият шлайф с което Лидл безвъзваратно ме загуби като фен.
176 вата...... при обявени 500.![]()
Върши ми работа и не вярвах че лъжат толкова много, но когато го замерих...........
.......
Коректното е под товар да се измери.
нед дек 29, 2019 11:56 amvalentino76bs написа:Понеже гледам че си навън и направих връзката, Има едно видео на един чех който прави ревю на винтоверта и при него става същото оказа се че когато температурата е под 5 градуса излиза този бъг - някаква защита сработва.нед дек 29, 2019 11:25 amDMN написа:Вчера я заредих до край.И на празен и на пълен нещо се замисля трябва да натиснеш бутона повторно за да тръгне но не винаги го прави.valentino76bs написа: Взех да навивам видии в дърво и на третото навиване .....бутона натиснат а пък машината мълчи..Без товар върти ли?
Батерията зареждал ли си я?
![]()
https://youtu.be/Fg5EuegKK68
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: