• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
nikolov333 - майстор
Чирак, що мислиш, че вестниците и хорските приказки са достоверен източник.. :?:
zz_stefanov - майстор
Двете теми влязоха в сферата "искрено и лично".
#shumanska, независимо какво и как #Globusbg е построил на баща ви, факт е изиграхте сценката единия да вдигне топката, а другия да забие през мрежата.
Това тук на нас не ни го прилагат за първи път, веднага реагираме на такива номера, а и вие нямахте късмета и попаднате на хора които ви разкриха веднага.
Ако се спрете в писането и оправданията ще е най добре.
nikolov333 - майстор
Жената ми изглежда напълно невинна в случая.. Сега, за глобуса, вече верно малко грубо влезе във форума, но може да се извадят полезни изводи и от неговите мнения, ако не си тръгнал да го търсиш като клиент. Преекспонирате нещата според мен..
shumanska - напреднал
ср яну 01, 2020 10:44 pmЧираче написа:
ср яну 01, 2020 10:37 pmshumanska написа:
А причината да напусне е много очевидна, на 60 години не можеше да продължава
Глупости говорите. До преди няколко години д-р Ангел Каменов все още практикуваше, макар и на 83 години. Да не говорим за д-р Чирков.
Не можете да сравните на д-р Каменов работата, моите уважения, с на баща ми. Пъро баща ми даваше 24часови дежурства в реанимация, 12 часови в бърза помощ и 24 часови дежурства "по болница". Кога запоследно давахте 24 часови дежурства? Той не се прибираше вкъщи изобщо. Като си ходех в Козлодуй, отивах в болницата да го видя, защото за 2та дни, в които съм там, той няма да се прибира, защото е от дежурство в дежурство...
Освен това едно е да съм дежурна аз, дето работя на компютър, съвсем друго е да си дежурен в реанимация. Всеки един твои пациент през целия ти живот е на косъм между живота и смъртта и ако някой може да му помогне - това си ти. Спасяваш хиляди животи, но неминуемо има и такива, които не можеш да спасиш, защото не си Господ и не си всесилен. И умират, в ръцете ти... и си единствения отговорен, близките му вярват в теб, но понякога просто нищо не можеш да направиш... И няма как да го обясниш на страдащите близки, можеш само да замълчиш и да понесеш гнева им, който в този момент е напълно очаквна... и това не веднъж, не дваж....
По дежурствата си виждаш размани при катастрофи с коли, мотори, бити, наръгани, изнасилени.. жени,деца, мъже... Аз се чудя как изобщо има хора, които да го работят това,камо ли за 3цифрена заплата...
Всичко отстрани на хората им изглежда много пикантно - доктор напуска, сигурно са го уволнили, сигурно се е издънил, кой знае какви финансови интереси и злоупотреби има и т.н.
Реалния живот на тези хора е съвсем различен... но никой не се замисля над това, защото не е пикантно, защото е скучно.. сиво... а на кой му дреме ...
С каква психика трябва да е човек, за да работи анестезиолог-реаниматор или на бърза помощ... Да, чишит е, понякога и мен ме ядосва, но често съм си задавала въпроса ако беше като мен емоционален, щеше ли да издържи психически в тази работа повече от 30 години?
Аз не бих могла... Ако вие бихте - свалям ви шапка до земята най-сърдечно!
naster - майстор
Късмет и респект за начинанието!
shumanska - напреднал
Твърде лично стана и не съм сигурна, че на който и да е би му било приятно да му дискутират живота толкова публично.
Мисля, че е редно да спрем до тук :)
naster благодаря много! И на мен и на мъжа ми ни е мечта да имаме къща, но съм си мислила, че е недостижима. Сега сме на прага да я осъществим :) И като за капак, брат ми си купи парцел едновременно с нас на съседна улица и той иска да си построи къща ииииииииииииииии емоциите ми стават в повечко :) Ако всичко това се реализира, ще е толкова хубавоооо :)))) Чак не е за вярване :) стискайте палци :) Пуснали сме документи за виза за проектиране преди НГ, но в общината им се наводнили компютрите и не работиха известно време кххххх :D
Lisko - майстор
Не само тук но и в други форуми, не спира да ме удивлява как всички скачат като ужилени от скрита реклама.
Гаче ли собствениците ще ви черпят по една бира за всяка открита от вас :-D
Ама, не - то било щото ни правели на луди.
Мене например въобще не ми дреме кой и как си рекламира. Може да ми е смешно, може да е любопитно,
но изнервящо - не.
В конкретния случай ми се струва че скачате малко по-погрешка.
Но и аз да съм в грешка - все тая.
Гледайте си кефа и по-малко се ядосвайте!
:partyman:
valentino76bs - майстор
ср яну 01, 2020 9:44 pmЧираче написа:
Разбирам, че се напрягате. Баща Ви е , все пак. И децата ми ще ме защитават, до кръв. Даже да знаят, че съм изрод. Все пак, информирайте се за общественото в Козлодуй мнение за д-р Шумански. Ще останете разочарована. Съжалявам да го казвам.
[/quote]
Valentino76bs:
Алоууу викам да земеш да се спреш ти и оня другия палячо ,че бактън вече!
Достатъчно кал и пумия изсипахте върху човека!
Видяхме ,че сте спецове големи в това.То такива с кеф да ва изгърби човек!Не видях с какво обаче е бил некоректен няма факти ?Начетох се само на едни празни работи!
И рекламирал ....и ко ?Има модератори които да преценят за коша ли е за къде е,вие кво подскачате като подстригани петли?
Преди да почна да строя аз също поисках оферта от човека.Нито го знам кой е и какъв е!Офертата ми бе дадена в срок и всичко бе описано ясно и точно като другите оферти на фирми си спестиха последните редове!
Цената в сравнение с другите оферти си беше нито най ниска нито най висока!
ky-kyy - майстор
Капна ми сълза.....как може така, да хулим.....

Ся, с това, че никой не избира родителите си, съм съгласен. Но не мога да се съглася, откровена и нагла измама, да се приравнява с невинен опит за реклама.
Много ми е интересно, тия борци за свобода, дето се изказват, как ще погледнат в очите, някой човечец, изтеглил непосилен кредит и натресъл се на измамната схема? М?
Глобуса и тази за мен, а и не само, са измамници! Който ги защитава, също е измамник! Точка !
Чираче - майстор
ср яну 01, 2020 11:01 pmshumanska написа:
но често съм си задавала въпроса ако беше като мен емоционален, щеше ли да издържи психически в тази работа повече от 30 години?
Аз не бих могла... Ако вие бихте - свалям ви шапка до земята най-сърдечно!
Да, работил съм повече от 32 г. на една и съща работа в Козлодуй.

Сваляй шапката, младо момиче. И се извини на аудиторията.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Строеж на къща - въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: