Чирак, що мислиш, че вестниците и хорските приказки са достоверен източник.. 

ср яну 01, 2020 10:44 pmЧираче написа:Не можете да сравните на д-р Каменов работата, моите уважения, с на баща ми. Пъро баща ми даваше 24часови дежурства в реанимация, 12 часови в бърза помощ и 24 часови дежурства "по болница". Кога запоследно давахте 24 часови дежурства? Той не се прибираше вкъщи изобщо. Като си ходех в Козлодуй, отивах в болницата да го видя, защото за 2та дни, в които съм там, той няма да се прибира, защото е от дежурство в дежурство...ср яну 01, 2020 10:37 pmshumanska написа: А причината да напусне е много очевидна, на 60 години не можеше да продължаваГлупости говорите. До преди няколко години д-р Ангел Каменов все още практикуваше, макар и на 83 години. Да не говорим за д-р Чирков.
ср яну 01, 2020 9:44 pmЧираче написа:Разбирам, че се напрягате. Баща Ви е , все пак. И децата ми ще ме защитават, до кръв. Даже да знаят, че съм изрод. Все пак, информирайте се за общественото в Козлодуй мнение за д-р Шумански. Ще останете разочарована. Съжалявам да го казвам.
ср яну 01, 2020 11:01 pmshumanska написа: но често съм си задавала въпроса ако беше като мен емоционален, щеше ли да издържи психически в тази работа повече от 30 години?Да, работил съм повече от 32 г. на една и съща работа в Козлодуй.
Аз не бих могла... Ако вие бихте - свалям ви шапка до земята най-сърдечно!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: