Нека намерим най-тънките цени.
grizan1980 - специалист
ср фев 19, 2020 11:18 pmпишман_майстор написа:
Пневматиката е добра, спор няма, но да е от ранга на Хазет и подобни като минимум, за по-серт марки няма споменавам . Не съм изпитвал необходимост , не съм си взел. Електрическият който взех си има предимства , ползвам го за други болчета и гайки, рядко за болтове по джанти , но и тях повечето ги развива.
Косис каква кола караш напоследък, че
Passa написа:
болтове затегнати с кръстатка на алуниниева джанта до пукане.
Passa написа:
При мене не лапат въздух а пукат болтовете стегнати зверски на алуминка.
Но аз това го казвам от опит. Ако има значение де.
? Любопитно ми стана, че се налага толкоз "зверско" стягане ...
Аз съм доволен от ударният гайковерт...... При мен си отвива гайките на джантите.... А преди време едни мъчих едни клеясали болтове на теглича.... Какво ли не пробвах .. Като взех верта , бръм два пъти и ги разви .....
пишман_майстор - майстор
Щом ти върши работа, защо да не си доволен. Само не знам в каква връзка цитира моето мнение :)
Passa - специалист
Стягам до пукане за да чуе джантата че болтовете пукат и няма да се отвият лесно, дори тя да реши че, иска да ми прави мръсно и да се свие от студ и да ги охлаби. :wink:
пишман_майстор - майстор
За мен не е правилно така. Никога досега нямам разхлабен болт на халаминка джанта . Оригинална ли е, болтовете за нея ли са- стяга се по предписание .
Виж ако не са ОЕМ капли ... не знам , не съм имал такива.
xway - напреднал
" Уважаеми клиенти, Бихме искали да Ви уведомим, че артикул „Пневматичен пистолет за почистване“ от страница 32 на актуалната ни брошура за периода 17.02. – 23.02. не е наличeн в магазините ни и няма да бъде зареден поради проблем с качеството. Моля да ни извините за причиненото неудобство! Благодарим Ви за разбирането! Екипът на Lidl"
ESPACE - майстор
чет фев 20, 2020 12:43 pmпишман_майстор написа:
За мен не е правилно така. Никога досега нямам разхлабен болт на халаминка джанта . Оригинална ли е, болтовете за нея ли са- стяга се по предписание .
Виж ако не са ОЕМ капли ... не знам , не съм имал такива.
Не си карал Рено. :-D Навремето когато карах Еспас беше с ориг. алум. джанти. Не ги ли затегнех здраво проблем. Затегнех ли ги здраво проблем с развиването след 6месеца. Ориг. OEM капли с ориг. болтове. Та има всякакви частни случаи. Те такива бяха
Прикачен файл:
Sentra.jpg
ivannn - помощник
Здравейте колеги,

Някой има ли опит или впечатления от този парксайд? най-вече ме интересува възможността му да реже керамични плочки без да назъбва емайла, което може би трябва да обвържа и с препоръка за диамантени дискове, макар че въпросът ми е за машината по принцип :)

Diamond Stone Cutter PDFS 1300 A1

https://www.lidl-service.com/cps/rde/xc ... A1&count=1
пишман_майстор - майстор
ESPACE написа:
...

Не си карал Рено. :-D ..
Карал съм Рено "Къртач" , нямах проблем никакъв с джантите му. Имах там други проблеми, ма е дълго за писане ...
Еспейса е тежък ( все пак по-тежък ) , може и самите джанти или нещо конструктивно недоискусурено да е бил с джантите му. Не съм запознат с подробности.
П.п. ама на Косис със сигурност не е рендак :-D Да кара френско ?! Абсурд! Мен не ми пука въобще , ама ...аз съм си аз.
lov - майстор
чет фев 20, 2020 2:45 pmivannn написа:
Здравейте колеги,

Някой има ли опит или впечатления от този парксайд? най-вече ме интересува възможността му да реже керамични плочки без да назъбва емайла, което може би трябва да обвържа и с препоръка за диамантени дискове, макар че въпросът ми е за машината по принцип :)

Diamond Stone Cutter PDFS 1300 A1

https://www.lidl-service.com/cps/rde/xc ... A1&count=1
Това е машинка за рязане на бетон на сухо и вообще не е предвидена за рязане на плочки. За да не кърти атаката на диска трябва да е от лицевата към основата. Но за тази цел си трябва и водичка защото и при прегряване лицето също почва да се лющи. За това са измислени специални машинки за тази цел за водно рязане. И не на последно даже на първо зависи и от качеството на диска.
jekasus - майстор
lov написа:
и вообще не е предвидена за рязане на плочки.
Точно за плочки си вземах подобна :-D

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: