ср фев 19, 2020 11:18 pmпишман_майстор написа: Пневматиката е добра, спор няма, но да е от ранга на Хазет и подобни като минимум, за по-серт марки няма споменавам . Не съм изпитвал необходимост , не съм си взел. Електрическият който взех си има предимства , ползвам го за други болчета и гайки, рядко за болтове по джанти , но и тях повечето ги развива.Аз съм доволен от ударният гайковерт...... При мен си отвива гайките на джантите.... А преди време едни мъчих едни клеясали болтове на теглича.... Какво ли не пробвах .. Като взех верта , бръм два пъти и ги разви .....
Косис каква кола караш напоследък, чеPassa написа: болтове затегнати с кръстатка на алуниниева джанта до пукане.Passa написа: При мене не лапат въздух а пукат болтовете стегнати зверски на алуминка.? Любопитно ми стана, че се налага толкоз "зверско" стягане ...
Но аз това го казвам от опит. Ако има значение де.
Нека намерим най-тънките цени.
grizan1980
- специалист
3095 мнения в "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6"
пишман_майстор
- майстор
Щом ти върши работа, защо да не си доволен. Само не знам в каква връзка цитира моето мнение 
пишман_майстор
- майстор
За мен не е правилно така. Никога досега нямам разхлабен болт на халаминка джанта . Оригинална ли е, болтовете за нея ли са- стяга се по предписание .
Виж ако не са ОЕМ капли ... не знам , не съм имал такива.
xway
- напреднал
" Уважаеми клиенти, Бихме искали да Ви уведомим, че артикул „Пневматичен пистолет за почистване“ от страница 32 на актуалната ни брошура за периода 17.02. – 23.02. не е наличeн в магазините ни и няма да бъде зареден поради проблем с качеството. Моля да ни извините за причиненото неудобство! Благодарим Ви за разбирането! Екипът на Lidl"
ESPACE
- майстор
чет фев 20, 2020 12:43 pmпишман_майстор написа: За мен не е правилно така. Никога досега нямам разхлабен болт на халаминка джанта . Оригинална ли е, болтовете за нея ли са- стяга се по предписание .Не си карал Рено.
ivannn
- помощник
Здравейте колеги,
Някой има ли опит или впечатления от този парксайд? най-вече ме интересува възможността му да реже керамични плочки без да назъбва емайла, което може би трябва да обвържа и с препоръка за диамантени дискове, макар че въпросът ми е за машината по принцип
Diamond Stone Cutter PDFS 1300 A1
https://www.lidl-service.com/cps/rde/xc ... A1&count=1
Някой има ли опит или впечатления от този парксайд? най-вече ме интересува възможността му да реже керамични плочки без да назъбва емайла, което може би трябва да обвържа и с препоръка за диамантени дискове, макар че въпросът ми е за машината по принцип
пишман_майстор
- майстор
ESPACE написа: ...Карал съм Рено "Къртач" , нямах проблем никакъв с джантите му. Имах там други проблеми, ма е дълго за писане ...
Не си карал Рено...
Еспейса е тежък ( все пак по-тежък ) , може и самите джанти или нещо конструктивно недоискусурено да е бил с джантите му. Не съм запознат с подробности.
П.п. ама на Косис със сигурност не е рендак
lov
- майстор
чет фев 20, 2020 2:45 pmivannn написа: Здравейте колеги,Това е машинка за рязане на бетон на сухо и вообще не е предвидена за рязане на плочки. За да не кърти атаката на диска трябва да е от лицевата към основата. Но за тази цел си трябва и водичка защото и при прегряване лицето също почва да се лющи. За това са измислени специални машинки за тази цел за водно рязане. И не на последно даже на първо зависи и от качеството на диска.
Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература