ср фев 19, 2020 11:18 pmпишман_майстор написа: Пневматиката е добра, спор няма, но да е от ранга на Хазет и подобни като минимум, за по-серт марки няма споменавам . Не съм изпитвал необходимост , не съм си взел. Електрическият който взех си има предимства , ползвам го за други болчета и гайки, рядко за болтове по джанти , но и тях повечето ги развива.Аз съм доволен от ударният гайковерт...... При мен си отвива гайките на джантите.... А преди време едни мъчих едни клеясали болтове на теглича.... Какво ли не пробвах .. Като взех верта , бръм два пъти и ги разви .....
Косис каква кола караш напоследък, чеPassa написа: болтове затегнати с кръстатка на алуниниева джанта до пукане.Passa написа: При мене не лапат въздух а пукат болтовете стегнати зверски на алуминка.? Любопитно ми стана, че се налага толкоз "зверско" стягане ...
Но аз това го казвам от опит. Ако има значение де.

Навремето когато карах Еспас беше с ориг. алум. джанти. Не ги ли затегнех здраво проблем. Затегнех ли ги здраво проблем с развиването след 6месеца. Ориг. OEM капли с ориг. болтове. Та има всякакви частни случаи. Те такива бяха
  Навремето когато карах Еспас беше с ориг. алум. джанти. Не ги ли затегнех здраво проблем. Затегнех ли ги здраво проблем с развиването след 6месеца. Ориг. OEM капли с ориг. болтове. Та има всякакви частни случаи. Те такива бяха.jpg)