вт юни 30, 2020 7:58 amves-ko написа:Той софтуера се качва за секунди. Няма проблем. Може да са го направили вече. Взимай я и със здраве да я ползваш.пон юни 29, 2020 1:07 pmbrassSob написа: Здравей, имат ъпгрейд. Ако е на година при профилактика може инсталатора да го ъпгрейдне.Не. Сега ще я купувам, но в магазина имат една от миналото лято (непродадена) и предполагам ще искат да ми продадат нея.
вт юни 30, 2020 8:46 ambrassSob написа:Ok. Благодаря.вт юни 30, 2020 7:58 amves-ko написа:Той софтуера се качва за секунди. Няма проблем. Може да са го направили вече. Взимай я и със здраве да я ползваш.пон юни 29, 2020 1:07 pmbrassSob написа: Здравей, имат ъпгрейд. Ако е на година при профилактика може инсталатора да го ъпгрейдне.Не. Сега ще я купувам, но в магазина имат една от миналото лято (непродадена) и предполагам ще искат да ми продадат нея.
 . Правиш ли разлика между похвала и реклама? Какво ще спечеля, ако някой си купи такава горелка - да не я произвеждам аз? Преди ме обвиняваха, че правя реклама на Ератовската горелка-млъкнах, сега ти ме обвиняваш, че рекламирам тази. То човек да не си каже мнението на специалист - все се смята за реклама. Явно искаш да си мълча за хубавото и да давам само съвети  как се обезвъзвъздушават радиатори или защо връща комина
 . Правиш ли разлика между похвала и реклама? Какво ще спечеля, ако някой си купи такава горелка - да не я произвеждам аз? Преди ме обвиняваха, че правя реклама на Ератовската горелка-млъкнах, сега ти ме обвиняваш, че рекламирам тази. То човек да не си каже мнението на специалист - все се смята за реклама. Явно искаш да си мълча за хубавото и да давам само съвети  как се обезвъзвъздушават радиатори или защо връща комина  . Не разбрах твоята роля в този раздел "Отопление" - май само да подскачаш от тема в тема като селска клюкарка и да викаш "браво" и "ууууу"?
 . Не разбрах твоята роля в този раздел "Отопление" - май само да подскачаш от тема в тема като селска клюкарка и да викаш "браво" и "ууууу"?

.gif)