Най - вълнуващия въпрос зимно време.
brassSob - специалист
вт юни 30, 2020 7:58 amves-ko написа:
пон юни 29, 2020 1:07 pmbrassSob написа:
Здравей, имат ъпгрейд. Ако е на година при профилактика може инсталатора да го ъпгрейдне.
Не. Сега ще я купувам, но в магазина имат една от миналото лято (непродадена) и предполагам ще искат да ми продадат нея.
Той софтуера се качва за секунди. Няма проблем. Може да са го направили вече. Взимай я и със здраве да я ползваш.
ves-ko - специалист
вт юни 30, 2020 8:46 ambrassSob написа:
вт юни 30, 2020 7:58 amves-ko написа:
пон юни 29, 2020 1:07 pmbrassSob написа:
Здравей, имат ъпгрейд. Ако е на година при профилактика може инсталатора да го ъпгрейдне.
Не. Сега ще я купувам, но в магазина имат една от миналото лято (непродадена) и предполагам ще искат да ми продадат нея.
Той софтуера се качва за секунди. Няма проблем. Може да са го направили вече. Взимай я и със здраве да я ползваш.
Ok. Благодаря.
Жако - специалист
чет фев 06, 2014 9:40 pmLazarGanev написа:
Е, добре де Радославе, разбрахме че ти е кисело това грозде, няма какво да го плюеш :) . Правиш ли разлика между похвала и реклама? Какво ще спечеля, ако някой си купи такава горелка - да не я произвеждам аз? Преди ме обвиняваха, че правя реклама на Ератовската горелка-млъкнах, сега ти ме обвиняваш, че рекламирам тази. То човек да не си каже мнението на специалист - все се смята за реклама. Явно искаш да си мълча за хубавото и да давам само съвети как се обезвъзвъздушават радиатори или защо връща комина :? . Не разбрах твоята роля в този раздел "Отопление" - май само да подскачаш от тема в тема като селска клюкарка и да викаш "браво" и "ууууу"?
Смело напред Lazare.
Aко не прочетем и не видим нама как да си направим сами.
В противен случай няма връзка логична, с това име направи си сам.
Или зада се разбере какво сме си направели сами трябва да го кажем на яве.със писане на коментар. или видио, както сегашните технологии позволяват.
Несе заяждам нито споря това е логичната проста равносметка.
:supz:
Жако - специалист
пет мар 28, 2014 8:07 amLazarGanev написа:
Аз ги вързах, но не проработиха и нямах време да се занимавам със сервизи. Не са чисто нови - работили са 1-2 месеца и са стояли няколко години в бездействие. Дисплеите работят, турбинките не са клеясали, но не отчитат дебит. Така и не се преместих тази зима на адреса, само го отоплявах донякъде. Иначе Грейко имат монтиран топломер на опитния котел и там може да се види
Здравей колега чета и от скоро ползвам Грейко, РВ 20
За това питам несъм много запознат с тези топломери що за техника са, има ли ги да си купя.
Къде се монтират по системата.
Лазаре надявам се за отговор. :?: :? :)
Преди пет години и аз се отказах точно на тоя етап. За сметка на това си освежих математиката.
ivelinmmmm - специалист
Здравейте ! Искам да попитам мога ли да добавя втора помпа с тази схема ?
Прикачен файл:
20200708_193718 – Копие.jpg

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: