Мисля, че се подвизава в БГ МАМА. И се радва на успех... 

пет юли 17, 2020 9:05 pmsokolov.91 написа: Чакайте и аз да пусна едно "мнение" по "темата", че да не ми се сърди автора, че само спамя.СПАМ:
Викни някой професионален ВИГ заварчик да изгради отнетата от боркороната мед върху кабелите. После раздалечи жилата и оформи около тях малко кофражче във формата на кибритена кутийка с малка дупчица колкото игла на спринцовка в най-високата точка. После с една спринцовка с игла шприщовай двукомпонентна епоксидна смола в кофражчето до горе и изчакай 24 часа да стегне смолата напълно. После вече замазвай, ама преди това пусни нова тема "как да замажа епоксидна смола в стената без да спуска после" или нещо от сорта и след още 1 седмица и поне 100 мнения в темата замазвай. Ако никое от мненията в бъдещата тема за замазване на кубчето от епоксидна смола не ти допадне, споко - ще ти помогна пак...![]()
![]()
![]()
![]()
пет юли 17, 2020 9:49 pmkuger написа:Добре. Ако иска нека направи едната от стените на кутийка отваряема на пантички и кутийката да я загипси наравно със стената. Да може да си сваля гърба на кухнята 1 път месечно и да отваря кутийката и да я поогледа, да и се порадва и пак да затваря.пет юли 17, 2020 9:05 pmsokolov.91 написа: Чакайте и аз да пусна едно "мнение" по "темата", че да не ми се сърди автора, че само спамя.СПАМ:
Викни някой професионален ВИГ заварчик да изгради отнетата от боркороната мед върху кабелите. После раздалечи жилата и оформи около тях малко кофражче във формата на кибритена кутийка с малка дупчица колкото игла на спринцовка в най-високата точка. После с една спринцовка с игла шприщовай двукомпонентна епоксидна смола в кофражчето до горе и изчакай 24 часа да стегне смолата напълно. После вече замазвай, ама преди това пусни нова тема "как да замажа епоксидна смола в стената без да спуска после" или нещо от сорта и след още 1 седмица и поне 100 мнения в темата замазвай. Ако никое от мненията в бъдещата тема за замазване на кубчето от епоксидна смола не ти допадне, споко - ще ти помогна пак...![]()
![]()
![]()
![]()
Не става, не може ревизия![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: