Мисля, че се подвизава в БГ МАМА. И се радва на успех... 
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Junak
- майстор
131 мнения в ""Нацелих" един кабел"
sokolov.91
- майстор
Чакайте и аз да пусна едно "мнение" по "темата", че да не ми се сърди автора, че само спамя.
Викни някой професионален ВИГ заварчик да изгради отнетата от боркороната мед върху кабелите. После раздалечи жилата и оформи около тях малко кофражче във формата на кибритена кутийка с малка дупчица колкото игла на спринцовка в най-високата точка. После с една спринцовка с игла шприщовай двукомпонентна епоксидна смола в кофражчето до горе и изчакай 24 часа да стегне смолата напълно. После вече замазвай, ама преди това пусни нова тема "как да замажа епоксидна смола в стената без да спуска после" или нещо от сорта и след още 1 седмица и поне 100 мнения в темата замазвай. Ако никое от мненията в бъдещата тема за замазване на кубчето от епоксидна смола не ти допадне, споко - ще ти помогна пак...

Викни някой професионален ВИГ заварчик да изгради отнетата от боркороната мед върху кабелите. После раздалечи жилата и оформи около тях малко кофражче във формата на кибритена кутийка с малка дупчица колкото игла на спринцовка в най-високата точка. После с една спринцовка с игла шприщовай двукомпонентна епоксидна смола в кофражчето до горе и изчакай 24 часа да стегне смолата напълно. После вече замазвай, ама преди това пусни нова тема "как да замажа епоксидна смола в стената без да спуска после" или нещо от сорта и след още 1 седмица и поне 100 мнения в темата замазвай. Ако никое от мненията в бъдещата тема за замазване на кубчето от епоксидна смола не ти допадне, споко - ще ти помогна пак...
kuger
- майстор
пет юли 17, 2020 9:05 pmsokolov.91 написа: Чакайте и аз да пусна едно "мнение" по "темата", че да не ми се сърди автора, че само спамя.СПАМ:
Викни някой професионален ВИГ заварчик да изгради отнетата от боркороната мед върху кабелите. После раздалечи жилата и оформи около тях малко кофражче във формата на кибритена кутийка с малка дупчица колкото игла на спринцовка в най-високата точка. После с една спринцовка с игла шприщовай двукомпонентна епоксидна смола в кофражчето до горе и изчакай 24 часа да стегне смолата напълно. После вече замазвай, ама преди това пусни нова тема "как да замажа епоксидна смола в стената без да спуска после" или нещо от сорта и след още 1 седмица и поне 100 мнения в темата замазвай. Ако никое от мненията в бъдещата тема за замазване на кубчето от епоксидна смола не ти допадне, споко - ще ти помогна пак...![]()
![]()
![]()
![]()
Не става, не може ревизия
sokolov.91
- майстор
пет юли 17, 2020 9:49 pmkuger написа:Добре. Ако иска нека направи едната от стените на кутийка отваряема на пантички и кутийката да я загипси наравно със стената. Да може да си сваля гърба на кухнята 1 път месечно и да отваря кутийката и да я поогледа, да и се порадва и пак да затваря.пет юли 17, 2020 9:05 pmsokolov.91 написа: Чакайте и аз да пусна едно "мнение" по "темата", че да не ми се сърди автора, че само спамя.СПАМ:
Викни някой професионален ВИГ заварчик да изгради отнетата от боркороната мед върху кабелите. После раздалечи жилата и оформи около тях малко кофражче във формата на кибритена кутийка с малка дупчица колкото игла на спринцовка в най-високата точка. После с една спринцовка с игла шприщовай двукомпонентна епоксидна смола в кофражчето до горе и изчакай 24 часа да стегне смолата напълно. После вече замазвай, ама преди това пусни нова тема "как да замажа епоксидна смола в стената без да спуска после" или нещо от сорта и след още 1 седмица и поне 100 мнения в темата замазвай. Ако никое от мненията в бъдещата тема за замазване на кубчето от епоксидна смола не ти допадне, споко - ще ти помогна пак...![]()
![]()
![]()
![]()
Не става, не може ревизия![]()
![]()
nikolov333
- майстор
Дано гугъл да индексира качествено всички мнения в темата, че някой от тях са "безценни"..

zz_stefanov
- майстор
Тема ""Нацелих" един кабел" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература