вт сеп 29, 2020 5:51 pmpeppone1 написа: Ама наистина много старило и малко патило.На чужд гръб и 100 тояги са малко

пон сеп 28, 2020 2:16 ampeppone1 написа: ....... Електромеханичните защити не са достатъчно надеждни.....Напротив ! Надеждни са , но само ако са точно на мястото си . Една от основните причини да прегрява бойлер е , че сондите на термичната защита и сондата на терморегулатора се "свличат" надолу , докато някой бърника из бойлера си . Неопитните хора си отделят цялото внимание докато подвързват електрическата част и точно това не го забелязват и набързо затварят капака . После аз трябва да ходя и само с два пръста да му "ремонтирам" бойлера
вт сеп 29, 2020 8:43 pmtzetz009 написа:Още една тъпотия е да не са фиксирани сондите и да се местят при сваляне на капака. Ми ако ги напълзи тлъста хлебарка и изпаднат надолупон сеп 28, 2020 2:16 ampeppone1 написа: ....... Електромеханичните защити не са достатъчно надеждни.....Напротив ! Надеждни са , но само ако са точно на мястото си . Една от основните причини да прегрява бойлер е , че сондите на термичната защита и сондата на терморегулатора се "свличат" надолу , докато някой бърника из бойлера си . Неопитните хора си отделят цялото внимание докато подвързват електрическата част и точно това не го забелязват и набързо затварят капака . После аз трябва да ходя и само с два пръста да му "ремонтирам" бойлера!
![]()
![]()
![]()
вт сеп 29, 2020 8:02 pmgogo7777 написа: Тръбата се е сцепила на мястото на съединението......калпав монтаж и/или менте фитинг. К'ва температура к'ви 5 лева. Ще добавя и калпав възвратен клапан.Изобщо не е ясно дали сцепването е до фитинг, дори съм убеден че не е, нека автора каже. Какво му е било калпавото на клапана, че са го сменили също не разбрах? Тръбата си е с фабричен дефект за мен. Виждал съм няколко такива случая но никога с маркова тръба
ср сеп 30, 2020 10:52 amESPACE написа:Фитинги, връзки, нищо няма по бялата тръба, една цяла тръба от край до край, но минава през две колена Ф50 45фрадуса и трасе също Ф50 (тръба за мръсен канал използвана като шлаух).вт сеп 29, 2020 8:02 pmgogo7777 написа: Тръбата се е сцепила на мястото на съединението......калпав монтаж и/или менте фитинг. К'ва температура к'ви 5 лева. Ще добавя и калпав възвратен клапан.Изобщо не е ясно дали сцепването е до фитинг, дори съм убеден че не е, нека автора каже. Какво му е било калпавото на клапана, че са го сменили също не разбрах? Тръбата си е с фабричен дефект за мен. Виждал съм няколко такива случая но никога с маркова тръба
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: