пон дек 07, 2020 10:00 amsveto написа:Сега остава да я подкараш да не гасне и да поддържа зададените градуси.съб дек 05, 2020 3:17 pmsveto написа: IMG_20201205_150229.pngПроблемът е решен. Оказа се в кабела. Телефонните кабели, които се продават са кръстосани, а модулът се свързва с прав. При поръчката това не беше споменато. Тук ми е и забележката към Натурела. Модула пристига в картонена кутийка с гаранционен лист, но без никакво упътване и схема за свързване. Дребен пропуск, но ми съдаде ненужни усложнения.
Днес пристигна модула, който ще ползвам като стаен термостат, но радостта ми бе кратка. Като го свързах с куплунга на камината тя изгасна. Когато го разкача се включва. Пробвах пак - същата работа. Основният дисплей изгасва. Новият модул изобщо не светва. Явно нещо бъркам свързването. Някакви идеи къде е грешката?
Добре де, Натурела е водещ производител за управление на пелетни системи и бойлери в България.
Кога ще успеят да произведат безжичен стаен термостат или дистанционно с вграден термостат?
Явно трябва още много да поработят в тази насока.
Грейко също трябва да поработят, за хардуер и софтуер в този ценови клас ОК!
Обаче за боята на страници, врата..., няма как една обикновена сръбска печка за 1000лв с печалбата на вносител да е емайлирана в няколко цвята, а Бижуто с боя?
Да вземат пример от Викторията, дето е с 100 кила повече и се предлага с Кахел, даже съм я виждал в Дюселдорф в магазин за отопление.
Няма нищо като не можеш да произведе нещо да го поръчаш при водещ
производител, дали отливки от чугун, керамика, софтуер, помпи, вентилатор...
Важен е крайния резултат и клиента да е доволен.