ср дек 30, 2020 7:47 pmТрифон П.Трифонов написа:Трифоне, понякога се питам, дали нямаш проблеми с алкохола, че от време на време те прихваща да дрънкаш едни глупости, все за резачки говориш, и все, освен теб по-големи разбирачи няма тук, та даже и си вярваш. Сега се опитваш да врачуваш, кой какво е разглобявал, и какво не е.
Кандидат за Баш Шегаджия.
На село, сите баби и лели със сушилни за пране, а чушките на низите. По селата не са перат ли бре.....?!!! Ти и там ли не си бил?
В градо, кой е запалил, констатирал съм го- се е глобен.
Асно е, че на село е практика от време оно.
Много старци изпущат огъня, в резултат на което има сериозни щети.
Много кооператори палят стърнища, което е разход на данъкоплатеца, щото пожарната винаги тръгва.
Войниче, майстор в офиса си ти.
Един карбуратор не си разглобил, както стана ясно. Една резачка не си ремонтирал, освен виртуално, но....да си жив и здрав, до колкото е възможно!

Аз точно в София живея, пък още не са ме глобили. Ако вземат да ме глобят ще ти кажа обезателно, да се зарадваш. Тук баби, почти няма, съседите ми са сравнително млади хора, двама юриста (единия явно е доста важна клечка, като гледам кво Ауди SUV кара, звукът на V8 е брутален), двама братя нещо на летището бачкат (не знам кво точно) и собственик на школа по кормуване, по-нагоре някакво младо момче живее под наем, май е монтажник на дограми. Единствената бабка наблизо живее 5-6 къщи по-нагоре, и даже тя не простира на двора, или поне не съм виждал. Заможна е има и апартамент, който е дала под наем, та освен пенсията получава и едни не по-малко от 800лв. отгоре , защото е голям в хубав софийски квартал.
Не ставаш и за врачка, като гледам . . .