пон яну 09, 2023 5:54 pmDessie написа: Свързах се с Мирково директно, както и двама техни представители за Сф - представителите не ставатDessie какви са цените с ддс, които ти дадоха за Мирково? Ако имаш и за другите пусни ги и тях. Сори ако си писала вече и съм пропуснал.С Мирково директно цената е добра и транспорта също. Те също фактурират палета. Ще огледам възможните комбинации и ще реша, защото количеството ми е такова, че не мога да напълня плътно 5 камиона с 25-ци, последния ще е 1/3, но тъпото е, че не мога да допълня и 2 палета разтвор вътре, примерно…
Днес ме изненадаха и с нова, по-ниска цена на 25-ците на Кебе, та и те са отново в играта. 12-ките излизат двойно по-евтини от всички други заради размера си![]()
* Mladost 25 Strong - 3,26 с ДДС
* Мирково 25 тежка - 3,00 с ДДС
* Кебе - 25 ( голяма) - 3,18 с ДДС
* Килсан 25 тежка - 3,24 с ДДС
* Mladost 12 - 1,86 с ДДС
* Кебе 12-ка - 2,08 с ДДС
Само цените обаче сами по себе си не са ориентир -за някои марки се смятат палети, за които плащаш депозит и после при връщането им ( здрави) възстановяват депозита, транспорта варира според локацията и брой палети, които могат да натоварят на камионите, с които разполагат, отделно е разтоварването на самите палета на обекта. На Кебе 12-ките са 50 см, а не 33 см като Младост и Винербергер и това значително им подобрява цената на фона на другите. Трябва да се има впредвид и палетата със зидарски разтвор да не отидат в друг транспорт и за друг ден…. Абе математика голяма излиза, ама по-добре да си смятам и да си бия аз главата, отколкото да оставя пак някой да насере пейзажа….