Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
ср май 17, 2023 1:26 pmvladimirbr написа:
Това май беше най доброто мнение !
Минаваме на най леката маркова коса на най добра цена.
https://denino.bg/product/trimer-mcculloch-trimmac

За по-евтино и леко от марковите, не се сещам.
vladimirbr - помощник
ср май 17, 2023 2:13 pmSoviet_Soldier написа:

Трябва да е с двойна ръкохватка:
SPARTA 250T - 498 лв.
FS 55 - 511 лв.
129R - 552 лв
ср май 17, 2023 2:23 pmvladimirbr написа:
SPARTA 250T - 498 лв.
FS 55 - 511 лв.
129R - 552 лв
Ако цената на консумативите е от значение за Вас, добре е да знаете, че и цената на консумативите при Oleo-Mac е най-ниска, а при Husqvarna най-висока. Ето примерно сравнение на най-хубавите им напълно синтетични масла по цени за литър от официалните им сайтове:

Oleo-Mac Eurosint 2 Evo - 24,90лв.
Stihl HP Ultra - 45,41лв.
Husqvarna XP 49,99лв.

Също е добре да знаете, че маслото има срок на годност 4 години след датата на производство на опаковката. След отваряне годността му е 2, така че 1 литър се съмнявам да успеете да изразходвате за 2 години. Все пак с 1 литър масло се смесват 50 литра бензин. Флаконите по 100мл би трябвало да Ви свършат работа.
емовлаха - специалист
Едно самарче ще трябва да се купи за Спарта-та https://oleomac.bg/product/23/motorna-k ... -250t.html
vladimirbr - помощник
ср май 17, 2023 2:41 pmSoviet_Soldier написа:
ср май 17, 2023 2:23 pmvladimirbr написа:
SPARTA 250T - 498 лв.
FS 55 - 511 лв.
129R - 552 лв
Ако цената на консумативите е от значение за Вас, добре е да знаете, че и цената на консумативите при Oleo-Mac е най-ниска, а при Husqvarna най-висока. Ето примерно сравнение на най-хубавите им напълно синтетични масла по цени за литър от официалните им сайтове:

Oleo-Mac Eurosint 2 Evo - 24,90лв.
Stihl HP Ultra - 45,41лв.
Husqvarna XP 49,99лв.

Също е добре да знаете, че маслото има срок на годност 4 години след датата на производство на опаковката. След отваряне годността му е 2, така че 1 литър се съмнявам да успеете да изразходвате за 2 години. Все пак с 1 литър масло се смесват 50 литра бензин. Флаконите по 100мл би трябвало да Ви свършат работа.
Като гледам цените на 100 грама е около 5,50 и на трите.
Даже на хускварната е 4
Но не е синтетика.
Само с гледане не става, иска и виждане.
dragozow - майстор
ср май 17, 2023 2:13 pmSoviet_Soldier написа:

Тази съм я пробвал лично, не става.
ср май 17, 2023 4:28 pmdragozow написа:
Тази съм я пробвал лично, не става.
Съгласен съм, но питането бе за най-евтина и лека маркова коса.
vladimirbr написа:
Като гледам цените на 100 грама е около 5,50 и на трите.
Даже на хускварната е 4
Всеки от разглежданите брандове предлага няколко вида 2т масла, минералка, полусинтетика, и напълно синтетично масло. 100% синтетика има най-добри характеристики, по тая причина е и най-скъпо. Това за 4лв сигурно е HP - минералното масло, а не XP- 100% синтетика.
http://www.storum.eu/dvutaktovo-maslo-h ... etic-100ml
borchoyor - специалист
ср май 17, 2023 12:25 pmТрифон П.Трифонов написа:
За да е объркването още по голямо.........
ср май 17, 2023 12:11 pmSoviet_Soldier написа:
Аз също. ..................Косата изглежда чудесно за парите си.
Една, която изглежда най- добре за парите си.
Отново предлагам една истинска японка. Влади, само на картинка съм я виждал, но както се разбра, списващият над мен, пък и още няколко, също работят по картинки. Освен Калоян, вероятно и някои собственици, каквито не съм забелязал да споделят.
https://argo-market.com/Products/Details/2197
Струва малко повече, но пък кой чете под цената?!!
!00% японско качество и отново !00% профи клас!!!
Плащаш за качество.
Уж е в същият клас по обем, но не съвсем, отвъд това. 5 години гаранция за хоби и 2 за профи!!!

Софче, не пия конкретно в сряда.
Не съм и от онези, които пият в събота- те това е драмата на зависимите от работата си пиячи.
Пия само с повод и мярка.
Доктора ми е предписал много течности, а Канона само чаша.
Намерил съм своят баланс, но не умирам всяка събота вечер, защото в понеделник трябва да покажа признаци на живот.
Гледам, подминаваш с лекота "издънките" (грешките) си но пък яко се нахвърляш при други случаи.
Когато сгреша, признавам и (или) се извинявам- документирано тук у Форума неколкократно.
Не задължавам никого да ме харесва. Дори на приятелите си казва право в очите кога са криви, та затуй вероятно някои се съм им крив, хаха.
Карай по кротко, проверявай си информаторите и не се коси, че си изпуснал много от движоците.
Животът продължава.

пп. Борчо и той се сниши, хихи! Понеже питаше как така с четката, па ти не позна много с предпазителите, та да ти се кланя форумно...
Ма кой съм аз?!! Оня с теслата, хаха.
вт май 16, 2023 10:28 pmborchoyor написа:
Трифуне, я кажи ти, как лесно и безболезнено да работя с четката???? Глупостите водострукини за резначето си ги запази.... Предполагам помниш автосервиза в Разлог, на изхода за Банско.....
viewtopic.php?f=29&t=38351&start=2610#p1133895
Предполагам си зает да прилагаш на практика съветите, къде си прочел, та затуй си толко тих?!
Трифунье, някои имат и друга работа, освен да клечат във форума и да са компетентни по всички теми, не само по тая.... Пратих ти линк към разказ на Димитър Чорбаджийски, прочете ли го....
ср май 17, 2023 5:27 pmborchoyor написа:
Трифунье, .......Пратих ти линк към разказ на Димитър Чорбаджийски, прочете ли го....
Борчо, чел съм го, но отдавна. Вероятно от тогава насам съм се усъвършенствУвал?! Кой знае?!
Видях, че си влезнал, прочел си и си подминал да си гледаш работата.
Елементарна култура е да цитираш само ред, а може и по елегантно. Целият чаршаф е неуважение- не към мен.
Дано не съм ти бил полезен! Хаха!
Все пак, би могъл да драснеш два реда за четката някой ден- справяш ли се не се ли получава...
Дори и криворъки хора постигат успех, ако са упорити. Само като пример, да не го приемеш лично!

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: