ср май 17, 2023 1:26 pmvladimirbr написа: Това май беше най доброто мнение !https://denino.bg/product/trimer-mcculloch-trimmac
Минаваме на най леката маркова коса на най добра цена.
За по-евтино и леко от марковите, не се сещам.
ср май 17, 2023 1:26 pmvladimirbr написа: Това май беше най доброто мнение !https://denino.bg/product/trimer-mcculloch-trimmac
ср май 17, 2023 2:13 pmSoviet_Soldier написа:Трябва да е с двойна ръкохватка:ср май 17, 2023 1:26 pmvladimirbr написа: Това май беше най доброто мнение !https://denino.bg/product/trimer-mcculloch-trimmac
ср май 17, 2023 2:23 pmvladimirbr написа: Трябва да е с двойна ръкохватка:Ако цената на консумативите е от значение за Вас, добре е да знаете, че и цената на консумативите при Oleo-Mac е най-ниска, а при Husqvarna най-висока. Ето примерно сравнение на най-хубавите им напълно синтетични масла по цени за литър от официалните им сайтове:
SPARTA 250T - 498 лв.
FS 55 - 511 лв.
129R - 552 лв
ср май 17, 2023 2:41 pmSoviet_Soldier написа:Като гледам цените на 100 грама е около 5,50 и на трите.ср май 17, 2023 2:23 pmvladimirbr написа: Трябва да е с двойна ръкохватка:Ако цената на консумативите е от значение за Вас, добре е да знаете, че и цената на консумативите при Oleo-Mac е най-ниска, а при Husqvarna най-висока. Ето примерно сравнение на най-хубавите им напълно синтетични масла по цени за литър от официалните им сайтове:
SPARTA 250T - 498 лв.
FS 55 - 511 лв.
129R - 552 лв
Oleo-Mac Eurosint 2 Evo - 24,90лв.
Stihl HP Ultra - 45,41лв.
Husqvarna XP 49,99лв.
Също е добре да знаете, че маслото има срок на годност 4 години след датата на производство на опаковката. След отваряне годността му е 2, така че 1 литър се съмнявам да успеете да изразходвате за 2 години. Все пак с 1 литър масло се смесват 50 литра бензин. Флаконите по 100мл би трябвало да Ви свършат работа.
ср май 17, 2023 2:13 pmSoviet_Soldier написа:Тази съм я пробвал лично, не става.ср май 17, 2023 1:26 pmvladimirbr написа: Това май беше най доброто мнение !https://denino.bg/product/trimer-mcculloch-trimmac
ср май 17, 2023 4:28 pmdragozow написа: Тази съм я пробвал лично, не става.Съгласен съм, но питането бе за най-евтина и лека маркова коса.
vladimirbr написа: Като гледам цените на 100 грама е около 5,50 и на трите.Всеки от разглежданите брандове предлага няколко вида 2т масла, минералка, полусинтетика, и напълно синтетично масло. 100% синтетика има най-добри характеристики, по тая причина е и най-скъпо. Това за 4лв сигурно е HP - минералното масло, а не XP- 100% синтетика.
Даже на хускварната е 4
ср май 17, 2023 12:25 pmТрифон П.Трифонов написа: За да е объркването още по голямо.........Трифунье, някои имат и друга работа, освен да клечат във форума и да са компетентни по всички теми, не само по тая.... Пратих ти линк към разказ на Димитър Чорбаджийски, прочете ли го....ср май 17, 2023 12:11 pmSoviet_Soldier написа: Аз също. ..................Косата изглежда чудесно за парите си.Една, която изглежда най- добре за парите си.
Отново предлагам една истинска японка. Влади, само на картинка съм я виждал, но както се разбра, списващият над мен, пък и още няколко, също работят по картинки. Освен Калоян, вероятно и някои собственици, каквито не съм забелязал да споделят.
https://argo-market.com/Products/Details/2197
Струва малко повече, но пък кой чете под цената?!!
!00% японско качество и отново !00% профи клас!!!
Плащаш за качество.
Уж е в същият клас по обем, но не съвсем, отвъд това. 5 години гаранция за хоби и 2 за профи!!!
Софче, не пия конкретно в сряда.
Не съм и от онези, които пият в събота- те това е драмата на зависимите от работата си пиячи.
Пия само с повод и мярка.
Доктора ми е предписал много течности, а Канона само чаша.
Намерил съм своят баланс, но не умирам всяка събота вечер, защото в понеделник трябва да покажа признаци на живот.
Гледам, подминаваш с лекота "издънките" (грешките) си но пък яко се нахвърляш при други случаи.
Когато сгреша, признавам и (или) се извинявам- документирано тук у Форума неколкократно.
Не задължавам никого да ме харесва. Дори на приятелите си казва право в очите кога са криви, та затуй вероятно някои се съм им крив, хаха.
Карай по кротко, проверявай си информаторите и не се коси, че си изпуснал много от движоците.
Животът продължава.
пп. Борчо и той се сниши, хихи! Понеже питаше как така с четката, па ти не позна много с предпазителите, та да ти се кланя форумно...
Ма кой съм аз?!! Оня с теслата, хаха.вт май 16, 2023 10:28 pmborchoyor написа: Трифуне, я кажи ти, как лесно и безболезнено да работя с четката???? Глупостите водострукини за резначето си ги запази.... Предполагам помниш автосервиза в Разлог, на изхода за Банско.....viewtopic.php?f=29&t=38351&start=2610#p1133895
Предполагам си зает да прилагаш на практика съветите, къде си прочел, та затуй си толко тих?!
ср май 17, 2023 5:27 pmborchoyor написа: Трифунье, .......Пратих ти линк към разказ на Димитър Чорбаджийски, прочете ли го....Борчо, чел съм го, но отдавна. Вероятно от тогава насам съм се усъвършенствУвал?! Кой знае?!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: