пон юли 29, 2024 10:24 pmaddicted написа:Погледни от другата страна - дали досега не си минавал "по втория начин". Дали не си подкупвал служители, за да минеш прегледа с нередовния си автомобил?
Ми не е така. Аз какво съм виновен че държавата е позволила тая кола да я има на пазара, аз да я купя и чинно седем години да и плащам всякакъв вид данъци? Тази същата кола винаги е минавала технически преглед без проблем, какво съм виновен аз че държавата не си е следила изискванията по рано? Ама изискванията били въведени преди много години в една далечна галактика... Досега винаги е била изрядна, сега изведнъж не е? Как така?
Как да покрие изисквания за каквито фабрично не е конструирана?
Какво да направя аз?
Конституционно право не била...
пон юли 29, 2024 10:26 pmhidrazin написа:Ползвам картата на фуелко. Удобна ми е при планиране на маршрут и бюджет. Иначе има още няколко начина да се разбере, но ако не беше дал местоположение, в следващият си пост, тая "верига" си оставаше тайна.пон юли 29, 2024 8:47 pmТрифон П.Трифонов написа: Вероятно е тайна тази верига бензиностанции.ЦЪЪЪК
![]()
Чефо, колата я има от чисто нова! Досега е ходила на преглед не повече от четири пъти.
Няма да се учудя догодина да не успея да мина преглед с кола под 1500км. Първи ще ѝ е.
Има нещо гнило някъде, но къде?!
Иванов да вземе да мисли повече! Малкото мислене не му е достатъчно.