съб дек 07, 2024 4:39 pmНиколов Н. написа: 600W Пръста ти трябва да е доста големичък да плъзнеш 4м врата. А килограмите са ориентировъчни.Бутал съм вагон 20т. Вярно не с един пръст, но все пак ...![]()

съб дек 07, 2024 4:39 pmНиколов Н. написа: 600W Пръста ти трябва да е доста големичък да плъзнеш 4м врата. А килограмите са ориентировъчни.Бутал съм вагон 20т. Вярно не с един пръст, но все пак ...![]()
съб дек 07, 2024 4:39 pmНиколов Н. написа: 600W Пръста ти трябва да е доста големичък да плъзнеш 4м врата. А килограмите са ориентировъчни.С ръка спокойно се придвижва, щом и 1 слабичък и тънък "щъркел" на 7 години се справя с 4,5 м врата![]()
съб дек 07, 2024 6:18 pmНиколов Н. написа:Абе бат кемал, видя се колко са ти знанията, но не се вижда кротко и безмълвно да си водиш записки. То дори да запомниш и научиш нещо, файда няма да има. Мяра нямаш и безсрамник си.
съб дек 07, 2024 7:57 pmНиколов Н. написа: Явно този адри яко го е н...л тука на 2-3ма.Тъй като си нов, не си запознат.
съб дек 07, 2024 5:53 pmНиколов Н. написа: ... с локомотив.А ми не. Не съм карал локомотив (официално). С “рамо напред" ... при някакви обстоятелства.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: