Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Lutchezar написа:
Най скъпият им фенер е 10 000 лумена за 110лв в Кауфланд, там и на ток може и на парксайдска батерия.
Добър е. Светлината силна и без характерния синкав отенък на евтините им версии . Като изработка ми се видя и прилично направен.
Има още един хубав, компактен , пак с батерия https://oferta.bg/offer/akumulatoren-le ... -parksider, свети също добре. И с добра цветна температура.
chapara - майстор
пет яну 03, 2025 11:31 pmoska написа:
Аз пък не мога да разбера в такава тема -инструменти от лидл,защо хората обясняват за метабо от "баш майстора",или милуоки че са по-добри(4 пъти по-скъпи).Дай да видим къде освен бакалията има перфораторче за такива пари с 3 г. гаранция?!?
Ти колега си явно от хората които ги слагат в гараж или мазето да има, дори вероятно до изтичане гаранцията не си ги разпечатал? Просто си фен, отговора не ме впечатли. И аз имам ефтини, но от бакалията само един и той не задоволи 10% от очакванията. За всеки влак си ... .......!
Успех.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
18левовия лидълски, дето сега го пускат и в Кф, го пробвах снощи. Свети яко, осветява нормално нормална стая. Оставих го 3 часа на е'ната ламБа.
Като се замислих, добре че е с бол'че батерията, инак, при тази калпава пластмаса щеше за нула време да се счупи капачето
kozl - майстор
пон дек 30, 2024 6:41 pmn_a написа:
Понеже нямаше какво да си купя от Лидл (влязох машинално, по път ми е), забърсах аку работния фенер. Не помня как го бяха формулирали. Поредната ми тъпа покупка
За да го вкл трябва да пипна нещо по батериите, а за това е нужно да развия две ситни бол'чета... Обаче пък, ръбатата дръжка пада само като погледна един як червен бутон. Всичко му се върти с готино щраканье... В резюме, прилича на детска играчка, реплика на трансформърс... Идеален е за заигравка на момченца
17.99 Parkside ;-)

Изображение
пон дек 30, 2024 6:57 pmn_a написа:
пон дек 30, 2024 6:53 pmESPACE написа:
пон дек 30, 2024 6:41 pmn_a написа:
Понеже нямаше какво да си купя от Лидл (влязох машинално, по път ми е), забърсах аку работния фенер.
Това на снимката която си прикачила ли е фенера? Защото пише 4х1,5V AA. Кое му е акумулаторното?
И ако е с истински 2х5W COB ще изсмуква 4бр. алкални за час.

Изображение

Пише 2 часа, с е'ната лампа 4 часа
Първо купих същия на вид напълно акумулаторен фенер, който зареждам със зарядно за телефон.
После купих същия на вид обаче с 4 батерии 1,5V AA.
Различното от твоята снимка е че на фенера с 4 батерии АА няма подсигурителни винтчета на палците за похлупаците,
Т.е. батериите се сменят без нужда от отвертка.
Ко шъ стане ако махнеш винчетата?
Ще изпаднат ли батериите?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед яну 05, 2025 9:47 amkozl написа:

Ко шъ стане ако махнеш винчетата?
Ще изпаднат ли батериите?
Калпава крехка пластмаса и мисля "пружината" ще замине за нула време.
Вече купих отверчицата :-), като я загубя, ще ползвам лейкопласт
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Накупувах дреболийки :-) циклите, перфо лентите, някъв диск, да има... шпкли... и в кутийки разни ел консумативи, намалени :cool:

Прикачен файл

е.jpg
пишман_майстор - майстор
Машалла ..
Цялата щайга ли изкупи :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет яну 23, 2025 12:14 pmпишман_майстор написа:
Машалла ..
Цялата щайга ли изкупи :)
Неее, но сега, си мисля, че поне велкрото биваше да прибера :-) Шаренко, безпари, кутийката подарък...
kr1100 - майстор
Отнесох 2 зъбочистачки за кокерозавъра,че предната АЕГ набор 2011 се предаде. Да има и евентуално за следващия завър. Към 22 саата ще има тест.
gogo7777 - майстор
Аз на моя ги чистя с конец. :lol:
65 кг каракачанец.
:lol: :lol: :lol:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: